Onko tallennustila loppumassa? Tähän kannettavaan levyyn mahtuu enemmän kuin uskot

Kovalevytila on koetuksella monissa kannettavissa tietokoneissa, kun moni käyttäjä lataa koneelleen isoja valokuva- ja videotiedostoja.

Hyvä ratkaisu levytilaongelmaan on turhien tiedostojen poistamisen lisäksi ulkoinen kovalevy, jota on helppo kantaa mukana. Kannettava kovalevy soveltuu etenkin niille käyttäjille, jotka haluavat pitää mukanaan isoa musiikki- tai videokirjastoa.

Seagaten Backup Plus Slim tarjoaa kannettavien kovalevymarkkinoiden suurimman tallennuskapasiteetin, sillä se on saatavilla peräti neljän teratavun tallennustilalla. Levy on kaiken lisäksi kohtuuhintainen ja nopea. Levyn kanssa tarjolle on tuotu kätevä ohjelmisto, jolla voi varmuuskopioida paikallisia tiedostoja, sosiaalisen median sisältöä ja mobiililaitteiden tiedostoja.

Ulkoisesti Seagaten levy näyttää hyvältä ja sitä kantaa mielellään mukanaan. Kahden gigatavun kapasiteettiin asti levy on saatavilla hopean, sinisen, mustan ja punaisen värisenä. Neljän teran versio on sen sijaan myynnissä vain mustana. Levyn alumiinikotelo näyttää hyvältä ja saa levyn tuntumaan laadukkaalta ja kestävältä.

Seagaten miinuspuolena on kahden vuoden takuu, joka on lyhyempi kuin monilla kilpailijoilla. Muiden kannettavien levyjen tapaan Seagaten käyttöön tarvitaan ainoastaan yksi micro-usb-kaapeli, joka hoitaa sekä virransaannin että tiedostojen siirron.

Seagaten levy toimii Windows-tietokoneen kanssa suoraan pakkauksesta. Levy toimii Mac-tietokoneen kanssa ilman formatointia, jos käyttäjä lataa NTFS-ajurin Macilleen.

Seagaten uutuuslevyn heikkoutena on tietoturvan puute. Jos käyttäjä kadottaa levynsä, kuka tahansa pääsee käsiksi sen sisältöön.