Monien himoitsema OnePlus-puhelin nyt myynnissä ilman kutsua

Kiinalainen OnePlus on kertonut ilouutisen kaikille sen OnePlus X -puhelimesta kiinnostuneille. Yhtiön uusimman ja edullisimman puhelinmallin tilaamiseen ei enää tarvitse erillistä kutsua. Lokakuussa julkaistu OnePlus X on viimeisen reilun kuukauden ajan ollut tilattavissa ilman kutsua joka tiistai, mutta tästä eteenpäin kutsua ei tarvita enää muinakaan viikonpäivinä, eli laite on nyt yleisessä myynnissä. Hinnat säilyvät ennallaan, eli perusversio maksaa 269 euroa ja keraamisella kuorella varustettu erikoisversio 369 euroa.

OnePlus One oli aikoinaan ensimmäisen vuoden ajan myynnissä kutsuja vastaan, kun taas uudempaa OnePlus 2 -mallia myytiin kutsujärjestelmällä noin neljän kuukauden ajan. OnePlus X -mallin kohdalla kutsuista päästiin vielä nopeammin eroon, ja OnePlussan mukaan kokemuksen lisääntyessä sama kehityssuunta on tarkoitus säilyttää tulevaisuudessakin.

OnePlus X:n myyntiuutisten lisäksi OnePlus ilmoitti, että se on laittanut osan oheistarvikkeista, kuten suojakuorista, 20 prosentin alennusmyyntiin verkkokaupassaan. Samalla yhtiö joutuu kuitenkin nousseiden kustannusten vuoksi nostamaan sen Power Bank -lisäakun hintaa. Lisäksi tätä nykyä yli 100 euron tilauksiin sisältyy maksuton toimitus.