Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus vihjaa tulevasta julkistuksesta: uusi Special Edition -erikoisversio tulossa Nord 2 -puhelimesta

OnePlus on aloittanut vihjailut tulevasta uudesta Special Edition -puhelimesta.

Aiemmin lokakuussa kuultujen huhujen mukaan OnePlussalta on lupa odottaa legendaarisen Pac-Man-pelin teemalla varustettua erikoisversiota heinäkuussa markkinoille tulleesta keskihintaluokan OnePlus Nord 2 5G -älypuhelinmallista.

”OnePlus on tarjonnut virkistäviä kokemuksia korkealaatuisista ja innovatiivisista tuotteista jo yli seitsemän vuoden ajan. Aiemmin olemme tehneet yhteistyötä monien tunnettujen tuotemerkkien, kuten Avengersin, McLarenin ja Cyberpunk 2077:n kanssa tarjotaksemme mielenkiintoisia uusia kokemuksia yhteisöllemme”, kertoo OnePlus.

Lisäksi OnePlus vahvistaa jo, että tulevassa julkaisussa on kyse nimenomaan Nord 2 5G:n erikoisversiosta. ”Nyt OnePlus on vienyt älypuhelinten kustomoinnin uudelle tasolle tulevassa upouudessa Nord 2 -puhelimen erikoisversiossa”, OnePlus ilmoittaa.

Kuvavuotoja tai muita paljastuksia tulevasta OnePlus Nord 2 5G:n Pac-Man-erikoisversiosta ei ole vielä nähty, eivätkä OnePlussan ensimmäiset some-julkaisutkaan asiaan liittyen paljasta vielä juuri mitään.

Pac-Man-peli täytti 40 vuotta jo viime vuonna. Yksinkertainen, mutta koukuttava peli on säilyttänyt suosionsa läpi vuosien eri versioina.

Todennäköisesti OnePlus Nord 2 5G:n Pac-Man-erikoisversiossa tullaan näkemään erottuva ulkoasu sekä aiempien paljastusten perusteella myös useita erilaisia Pac-Man-vivahteita ohjelmistopuolella, kuten teemaan sopivat lukitusnäkymät, sormenjälkilukijan animaatioita ja muita erikoistoimintoja.

Tarkemmin ei vielä tiedetä, milloin OnePlussan uusi erikoisversio julkistetaan.

https://www.instagram.com/p/CV2SCYxtiHm/