OnePlus vahvisti Watch 2 -älykellon julkistuksen 26. helmikuuta - ensimmäiset viralliset kuvat jo julki

OnePlus on vahvistanut palaavansa älykellomarkkinoille ja esittelevänsä OnePlus Watch 2:n 26. helmikuuta Barcelonan Mobile World Congress -messujen aikana.

Samalla OnePlus on nyt julkaissut OnePlus Watch 2:sta jo ensimmäiset viralliset kuvat. OnePlus Watch 2:ssa on jälleen pyöreä näyttö. Muotoilussa huomionarvoinen yksityiskohta on kellon kehyksen oikean sivun uloke, jonka ylä- ja alaosassa sijaitsevat kellon kaksi fyysistä painiketta.

OnePlus Watch 2 kaksi värivaihtoehtoa ovat tumman hopea tai vaalean hopea (Black Steel ja Radiant Steel).

OnePlus on vahvistanut rungon olevan valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja näytön pintana olevan safiirikristalli. OnePlussan mukaan OnePlus Watch 2 edustaakin sekä eleganssia että kestävyyttä ja sen akkukesto on huippuluokkaa. Osaltaan inspiraationa OnePlus Watch 2:lle on toiminut myös OnePlus 12.

”OnePlus Watch 1:n jälkeen, kolme vuotta myöhemmin Watch 2 on vihdoin valmis, ja olemme erittäin luottavaisia tähän tuotteeseen. Luottamuksemme perustuu merkittäviin teknologisiin edistysaskeliimme ekosysteemimme kehittämisessä. Älykellokokemus ei ole pelkästään parantunut, vaan myös muuttunut”, kommentoi OnePlussan operatiivinen johtaja (COO) Kinder Liu.

Yhteisön palautteen johdosta OnePlus kertoo pitäneensä kellon suunnittelussa erityistä huolta siitä, että Watch 2 tarjoaisi pitkän akunkeston. OnePlussan mukaan Smart Mode -tilassa Watch 2:n akunkesto yltää jopa 100 tuntiin.

OnePlus Watch 2 yhdessä OnePlus 12:n kanssa.
OnePlus Watch 2 yhdessä OnePlus 12:n kanssa.

OnePlus toi ensimmäisen älykellonsa markkinoille vuonna 2021. Alkuperäinen OnePlus Watch tuotiin markkinoille hieman keskeneräisenä ohjelmistonsa puolesta, mikä vaikutti todennäköisesti myös sen suosioon kellon keräämien arvioiden oltua päävoittoisesti negatiivisia.

OnePlus Watch 2 tulee olemaan perustaltaan eri maata alkuperäisen OnePlus Watchin kanssa, sillä OnePlus Watch 2:ssa käyttöjärjestelmänä on paljastusten mukaan Googlen Wear OS. Näin kello tulee tarjoamaan selvästi laajemmat toiminnot sekä kattavan sovellusvalikoiman.

Aiemmin paljastuksissa on kerrottu OnePlus Watch 2:n AMOLED-näytön kooksi älykelloissa tyypilliset 1,43 tuumaa. Alkuperäisen OnePlus Watchin näytön koko on 1,39 tuumaa.

Lisäksi teknisenä perustana kellossa on kerrottu olevan Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1. Sen rinnalla vähävirtaisena apupiirinä voi olla BES2700

Todennäköisiin ominaisuuksiin OnePlus Watch 2:ssa kuuluvat kattavat aktiivisuuden ja hyvinvoinnin mittaustoiminnot.

OnePlussan mukaan OnePlus Watch 2 täydentää OnePlussan lippulaivatuotteiden ekosysteemiä jatkona OnePlus 12:lle sekä vuonna 2023 lanseeratuille OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeille, OnePlus Pad -tablettilaitteelle ja taittuvanäyttöiselle OnePlus Open -puhelimelle.