Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus Nord -älypuhelimesta uusi Gray Ash -erikoisvärivaihtoehto - myyntiin 499 eurolla 15. lokakuuta

OnePlus on julkistanut uuden Gray Ash -erikoisvärin kesällä lanseeratusta OnePlus Nord -älypuhelimestaan.

OnePlus Nord Gray Ash 12 + 256 gigatavun muistiversiona on saatavilla torstaista 15. lokakuuta alkaen 499 euron suositushinnalla OnePlussan omasta verkkokaupasta sekä jälleenmyyjien DNA:n, Elisan, Telian, Gigantin ja Jimm’sin ja Verkkokauppa.comin kanavista.

OnePlussan mukaan Nordin uusi Gray Ash -väri yhdistää industrial-tyylin sekä elegantin mattapinnan, ja “erikoisversio edustaa OnePlussan jatkuvaa pyrkimystä tinkimättömään muotoiluun”. Uusi värivaihtoehto on mattapintainen.

OnePlus Nordin Gray Ash -värin takalasi on viimeistelty mattapintaiseksi.

OnePlus Nordin Gray Ash -värin takalasi on viimeistelty mattapintaiseksi.

Aiemmin OnePlus Nordin värivaihtoehdot ovat olleet hillitty Harmaa helmi (Onyx Gray) sekä erottuvampi Sininen marmori (Blue Marble).

Muilta ominaisuuksiltaan kuin väriltään uusi OnePlus Nord Gray Ash on samanlainen kuin aiemmin.

OnePlus Nord on varustettu muun muassa 6,44 tuuman ja 90 hertsin Fluid AMOLED -näytöllä, neljällä takakameralla sisältäen 48 megapikselin pääkameran ja kahdella etukameralla sekä Qualcommin keskiluokan 5G-järjestelmäpiirillä Snapdragon 765G:llä ja 5G-verkkotuella. Akun kapasiteetti on 4 115 milliampeerituntia, ja tuettuna on OnePlussan Warp Charge 30T -pikalataus.

OnePlus Nordin suositushinta Suomessa pienemmällä muistilla on alkaen 399 euroa (8+128 Gt). Puhelin nousi elokuussa ensimmäisenä 5G-älypuhelimena Suomen myyntilistojen kärkeen, ja syyskuussa myyntiä hidastivat saatavuusongelmat.

OnePlus Nordin alkuperäiset värit, Onyx Gray ja Blue Marble.

OnePlus Nordin alkuperäiset värit, Onyx Gray ja Blue Marble.