Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus julkisti edullisemmat täyslangattomat Buds Z -nappikuulokkeet - hinta 59 euroa

OnePlussan päivän uutuuksiin kuuluvat myös uudet, edullisemmat täyslangattomat OnePlus Buds Z -nappikuulokkeet.

OnePlus Buds Z -kuulokkeiden perusversio on saatavilla 4. marraskuuta alkaen 59 euron suositushinnalla. Ainoa värivaihtoehto Suomessa on valkoinen. Maailmalla kuulokkeet julkaistaan myös harmaassa värissä. Lisäksi kuulokkeista on tulossa myöhemmin taiteilija Steven Harringtonin suunnittelema erikoisversio. Sen osalta saatavuudesta ja hinnasta OnePlus aikoo tiedottaa vielä myöhemmin.

OnePlus Buds Z -kuulokkeet ovat varustettu korvakäytävän sulkevilla silikonikumitulpilla, mikä on merkittävä ero OnePlussan aiemmista, avoimen designin Buds-kuulokkeista, joiden suositushinta on 89 euroa. Aktiivista taustamelun vaimennusta Buds Z -kuulokkeissakaan ei ole.

Uudet OnePlus Buds Z -kuulokkeet ovat pölyn- ja vedenkestävyydeltään IP55-luokiteltu. Kestävyys on siis parempi kuin ensimmäisissä Buds-kuulokkeissa, joiden luokituksena on IPX4. IP55-luokitus tarkoittaa varsin hyvää suojausta pölyltä sekä vesisuihkukestävyyttä aiempien kuulokkeiden vähäisemmän vesiroiskeiden kestävyyden sijaan.

Myös Buds Z -kuulokkeiden latauskotelo poikkeaa pitkulaisemmalta muodoltaan aiempien Buds-kuulokkeiden pyöreästä kotelosta.

OnePlus Buds Z -kuulokkeet on varustettu korvakäytävän sulkevilla silikonikumitulpilla.

OnePlus Buds Z -kuulokkeet on varustettu korvakäytävän sulkevilla silikonikumitulpilla.

OnePlus Buds Z -kuulokkeissa on 10 millimetrin kaiutinelementit verrattuna OnePlus Budsien kookkaampiin 13,4 millimetrin elementteihin. Kuulokkeissa on Dolby Atmos 3D -tilaäänituki ja Dirac Audio -optimointi, sekä OnePlus Bass Boost -toiminto matalien äänien bassotoistoa vahvistamassa.

Yhdessä latauskotelon kanssa täyteen ladattuna OnePlus Buds Z -kuulokkeet tarjoavat 20
tuntia kuunteluaikaa. Pelkkien kuulokkeiden akunkesto yltää 4,5 tuntiin. Tältä osin kuulokkeet häviävät siis hieman aiempien Buds-kuulokkeiden 7 tunnin ja kotelon kanssa 30 tunnin akunkestolle.

OnePlus Buds Z -latauskotelo tukee pikalatausta, joka tuo 3 tuntia kuunteluaikaa 10 minuutin latauksella. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.0 -yhteys, kaksi mikrofonia ja taustamelun suodatus puheluiden äänenlaadun selkeyttämiseksi. Äänentoisto keskeytyy automaattisesti, kun kuulokkeet otetaan korvista. Tuettujen OnePlus-puhelinten kanssa Quick Pair -toiminto mahdollistaa helpon parituksen ja kahden laitteen välillä voi vaihtaa Quick Switch -toiminnolla. OnePlussalta on tulossa sovellus sen kuulokkeiden hallintaan ja päivityksiin myös muissa laitteissa, mutta tämän julkaisusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Kummankin kuulokkeen paino on 4,5 grammaa. Silikonikumitulppia OnePlus Buds Z -kuulokkeiden mukana tulee kolme eri kokoa.

Alla kuvassa OnePlussan aiemmat OnePlus Buds -kuulokkeet.

Aiemmat täyslangattomat OnePlus Buds -kuulokkeet ja latauskotelo eri väreissä.

Aiemmat täyslangattomat OnePlus Buds -kuulokkeet ja latauskotelo eri väreissä.