OnePlussalta edullisempi älypuhelin

OnePlus taistelee tällä hetkellä OnePlus 2 -älypuhelinten toimitusten kanssa, mutta yhtiö esittelee pian uuden, edullisemman älypuhelimen. Jo aiemmin tänä vuonna yhtiön perustaja Carl Pei paljasti, että uusi laite nähdään ennen joulua. Nyt OnePlussan Intian osaston johdossa työskentelevä Vikas Agarwal on paljastanut tarkempia tietoja tulevaan laitteeseen liittyen. Asiasta uutisoi EconomicTimes.

Agarwalin mukaan puhelin tulee eroamaan yhtiön lippulaivaälypuhelimesta. Tuleva älypuhelin on enemmän muotituote kuin OnePlus 2. Uuden laitteen avulla OnePlus pyrkii laajentamaan ostajakuntaansa.

”Tulemme julkaisemaan uuden puhelimen ympäri maailmaa, mutta suurin fokuksemme on Intian markkinoilla”, sanoo Agarwal. Intia on äärimmäisen tärkeä markkina-alue OnePlussalle. Viime vuonna Intian osuus OnePlussan myynnistä oli seitsemän prosenttia ja tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä jopa 40 prosenttia. OnePlus aikoo avata Intiaan oman verkkokaupan, jonka kautta se myy puhelimia ilman kutsujärjestelmää.

Aiemmmin on vuotanut tietoja mahdollisesta OnePlus Mini älypuhelimesta. Siinä olisi Full HD -näyttö, MediaTekin MT6795T -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa, 13 megapikselin takakamera ja Android 5.1.1 Lollipop -käyttöjärjestelmä.