OnePlus avasi Photography Awards -valokuvakilpailun

OnePlus järjestää maailmanlaajuisen valokuvakilpailun, joka on käynnissä kesäkuun loppuun saakka.

Voittajat julkistetaan elokuussa.

OnePlus on käynnistänyt yleisen valokuvauskilpailun, johon voivat osallistua kaikki älypuhelimilla kuvaavat ympäri maailman. Tarjolla on kilpasarjoja sekä OnePlus-käyttäjille että muiden valmistajien puhelimiin luottaville.

Kilpailukategorioita on yhteensä kolme: 1.) valo ja varjo, 2.) värit: taipakaletti sekä 3.) kasvot: emotionaaliset peilit, joissa kussakin haetaan hieman erilaisia otoksia.

Osallistujien on tallennettava kuvansa, eikä esimerkiksi tekoälyä hyödyntäviä ohjelmia saa käyttää. Manuaalinen muokkaaminen on kuitenkin sallittua.

Kilpailun tuomaristossa on esimerkiksi valokuvataiteilijoita, OnePlus-johtajistoa sekä kamerakumppani Hasselbladin edustajia. Yleisen sarjan voittajalle on luvassa 10 000 dollarin käteispalkinto, minkä ohella parhaiksi valitut kuvat saavat muun muassa runsaasti näkyvyyttä ja mahdollisuuden ottaa osaa valokuva-alan Lucie Awards Gala -tapahtumaan.

Vuoden 2024 OnePlus Photography Awards -kilpailu on nyt käynnissä, ja kuvia voi lähettää tuomariston tarkasteltavaksi 30. kesäkuuta saakka. Voittajat on määrä julkistaa elokuussa.

Lisätietoja kilpailusta, aikatauluista ja ohjeista on saatavilla OnePlussan verkkosivuilta. Myös omien kuvien lähettäminen ja kilpailuun osallistuminen käy päinsä saman sivuston kautta.