Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus 7:n ja 7 Pron Android 10 -päivityksen jakelu keskeytettiin ongelmien takia – jatkuu nyt korjattuna OxygenOS 10.0.1 -versiona

OnePlus aloitti alun perin jakamaan Android 10 -käyttöjärjestelmäversioon pohjautuvaa OxygenOS 10.0 -ohjelmistoa päivityksenä OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro -älypuhelimilleen jo lähes kuukausi sitten.

Jakelu eri käyttäjille sujui kuitenkin alusta alkaen varsin verkkaisesti, ja OnePlus onkin vahvistanut nyt keskeyttäneensä päivityksen jakelun aiemmin kokonaan ohjelmiston sisältämien bugien vuoksi.

OnePlussaa on yleisesti kiitelty nopeasta tahdista käyttöjärjestelmäpäivitysten julkaisussa mutta kääntöpuolena tälle kiirehtimiselle voi tietenkin olla ohjelmistojen bugisuus.

Nyt OnePlus on vahvistanut, että se on jatkanut Android 10 -päivityksen jakelua uutena OxygenOS 10.0.1 -versiona, jossa ongelmia ja virheitä on ainakin osittain korjattu.

OnePlus kertoi OxygenOS 10.0.1:n julkaisusta lauantaina. Myös se tulee saataville aluksi rajoitetulle määrälle käyttäjiä, minkä jälkeen OnePlus määrittelee tahdin, jolla päivityksen jakelua laajennetaan. Ilman ongelmia laajemman jakelun pitäisi alkaa lähipäivinä.

Viime viikon Lontoon OnePlus 7T -lanseeraustilaisuudessa OnePlus myös kertoi, että sen aiemmista puhelinmalleista OnePlus 6:lle ja 6T:lle Android 10 -päivityksen pitäisi tulla vielä lokakuun aikana ja OnePlus 5 ja 5T -malleille vuoden 2020 toisen neljänneksen, eli huhti-kesäkuun, aikana.