Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus 7 Pro 5G tuli ennakkomyyntiin Elisalla – toimitukset alkamassa kesäkuun lopussa

Elisa on aloittanut OnePlus 7 Pro 5G -älypuhelimen ennakkomyynnin verkkokaupassaan.

OnePlus 7 Pro 5G on myynnissä Nebula Blue -värissä, 8 gigatavun RAM-käyttömuistilla ja 256 gigatavun tallennusmuistilla hintaan 899 euroa. Laitteiden arvioitu toimitusajankohta on kesäkuun lopussa.

OnePlus 7 Pro 5G maksaa 150 euroa enemmän kuin OnePlus 7 Pro samoilla muistimäärillä.

”5G-aikakausi on virallisesti alkanut. On innostavaa tuoda täysin uutta teknologiaa markkinoille. Suomi on kuulunut mobiiliteknologian edelläkävijämaihin jo pitkään, ja 5G:n avulla meillä on mahdollisuus ottaa seuraava suuri harppaus ensimmäisten joukossa. Kannustamme sekä yrityksiä että julkista sektoria tarttumaan rohkeasti sen mahdollisuuksiin – teknologia on jo täällä”, sanoo OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampén.

OnePlus 7 Pro 5G.
OnePlus 7 Pro 5G.

Elisa kertoi viime viikolla aloittaneensa 5G-liittymien ennakkomyynnin. Elisan 5G-liittymiä on saatavilla kahdessa eri nopeusluokassa, 1 Gbit/s sekä 600 Mbit/s. Toisena 5G-puhelimena Elisa toi jo aiemmin ennakkomyyntiin ZTE Axon 10 Pro 5G:n.

”Suomalaiset ovat maailman aktiivisimpia mobiilidatan käyttäjiä, ja kiinnostus 5G:tä kohtaan kasvaa jatkuvasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme kyvykkäitä laitteita, joilla pääsee nauttimaan 5G:n eduista – ja OnePlus 7 Pro 5G on sellainen”, sanoo Elisan liiketoimintajohtaja Ville Valkama

OnePlussan 5G-puhelinmalli pohjautuu OnePlus 7 Prohon ja on ulkoisesti täysin sitä vastaava mutta suuniteltu sisäisesti osittain uudelleen. OnePlus 7 Pro 5G:ssä on kymmenen antennia, kun niitä OnePlus 7 Prossa on kuusi kappaletta. Lisäksi kasvaneen lämmöntuotannon vastapainoksi puhelimen sisällä jäähdytysjärjestelmännpinta-ala on kaksinkertaistettu. Tilaa puhelimen sisältä syöneet muutokset ovat vaatineet esimerkiksi NFC-lähiyhteyden antennin suunnittelun uudelleen puolet pienemmäksi.

5G-verkon tuen lisäksi OnePlus 7 Pro 5G tukee 4G LTE -verkkoja kategoriassa 20, eli jopa 2 gigabitin latausnopeudella verrattuna 1,2 gigabitin enimmäisnopeuteen OnePlus 7 Prossa. Lisäksi erona perus-Prosta OnePlus 7 Pro 5G:ssä on vain yksi SIM-korttipaikka. Ilmoitetut mitat ja paino ovat samat sekä OnePlus 7 Prolle että 5G-versiolle.

OnePlus 7 Pro 5G:ssä on perus-Pron tavoin 6,67 tuuman Fluid AMOLED -näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella, Qualcomm Sanpdragon 855 -järjestelmäpiiri, nopea UFS 3.0 -tallennusmuisti, stereokaiuttimet, takana kolme kameraa ja yläreunasta esiin nouseva etukamera sekä 4 000 milliampeeritunnin tehokkaalla Warp Charge 30 -pikalatauksella.

Elisan lisäksi OnePlus 7 Pro 5G:n on tuonut myyntiin vain EE-operaattori Isossa-Britanniassa.