Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus 6:n valkoinen Silk White -väri ja Bullets Wireless -kuulokkeet myyntiin

OnePlus on tuonut odotetulla tavalla myyntiin uuden Silk White -värivaihtoehdon hiljattain lanseeratusta OnePlus 6 -älypuhelimestaan aiempien Mirror Blackin ja Midnight Blackin jatkoksi. Muut kaksi väriä tulivat myyntiin jo parisen viikkoa sitten.

OnePlus 6 kaikkina kolmena eri värinä on nyt tilattavissa niin OnePlussan oman verkkokaupan kuin myös Elisan sekä Telian kautta. OnePlus 6 Silk White Limited Edition on saatavilla ainoastaan 8 + 128 gigatavun muistiversiona, jonka suositushinta on 569 euroa.

Silk Whiten valkoinen takapinta on lasia muiden värien tavoin. Se on myös käsitelty mattapintaiseksi. Metalliset yksityiskohdat puhelimessa ovat ruusukullan värisiä.

Aiempiin OnePlus-puhelimiin nähden OnePlus 6 tuo merkittävällä tavalla uutta kolmella eri osa-alueella. Design on mennyt uusiksi lovinäytöllä ja lasisella takapinnalla, suorituskyky paranee Qualcommin tämän vuoden huippupiirin Snapdragon 845:n voimin ja kameraa on parannettu niin suuremmalla kennon koolla kuin myös optisen kuvanvakaimen lisäämisellä.

Uuden OnePlus 6 -värin rinnalla tänään on myyntiin tullut myös rajattu erä Bullets Wireless -kuulokkeita. Hinta kuulokkeille on 69 euroa. Alkuerän jälleen laajemmin kuulokkeet tulevat myyntiin myöhemmin kesäkuussa.

Bullets Wireless -kuulokkeet on valmistettu jauhetusta alumiinista. Kuulokkeet kiinnittyvät magneettisesti yhteen, mikä estää haaroittumisen. OnePlus 5, OnePlus 5T tai OnePlus 6 -puhelimen kanssa käytettyinä ne keskeyttävät musiikin toiston automaattisesti, kun ne napsautetaan yhteen. Irrottamalla kuulokkeet uudestaan toisistaan, musiikki jatkuu siitä, mihin se jäi. Pikalatauksen ansiosta kuulokkeet toistavat musiikkia jopa viisi tuntia vain 10 minuutin latauksella. Kuulokkeiden lataaminen onnistuu edellä mainitulla tavalla pikana kaikilla kansainväliset standardit täyttävillä USB-C -kaapeleilla. Täydellä akulla Bullets Wireless -kuulokkeilla on kahdeksan tunnin akunkesto.