OnePlus toi uutuuspuhelimestaan myyntiin Star Wars -erikoisversion

OnePlus on tuonut myyntiin OnePlus 5T -puhelimestaan Star Wars -erikoisversion.

Erikoismalli OnePlus 5T Star Wars Limited Edition juhlistaa OnePlussan 4-vuotissyntymäpäivää sekä Star Wars -saagan uusinta The Last Jedi -elokuvaa.

Suomessa OnePlus 5T:n Star Wars -erikoisversion hinta on 579 euroa, eli 20 euroa enemmän kuin normaalin OnePlus 5T:n 8 gigatavun RAM- ja 128 gigatavun tallennusmuistilla. Puhelin on myynnissä Elisalla ja OnePlussan omassa verkkokaupassa. Suomalaisfanit pääsivät ostamaan puhelimen jo päivää ennen Helsingin Tennispalatsissa järjestetyssä pop-up-tapahtumassa.

Star Wars -erikoisversiossa OnePlus 5T:n metallinen takaosa on maalattu Crait-planeetan mukaisesti valkoiseksi ja siihen on painettu Star Wars -logo. Ohjelmistossa on räätälöity puna-musta teema, josta löytyy AMOLED-näytölle sovitettu kymmenen taustakuvan valikoima. Puhelimen mukana tulee myös Kylo Ren -suojakuori. Teknisiltä ominaisuuksiltaan Star Wars -erikoisversio ei eroa normaalista mallista.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition on Euroopassa saatavilla vain Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Lisäksi puhelin tuodaan myyntiin myös Intiassa.

OnePlus 5T tuli aluksi myyntiin vain mustalla Midnight Black -värillä. OnePlus on julkistanut OnePlus 5T:lle Kiinassa myös punaisen värivaihtoehdon.

Suomessa 18:9-kuvasuhteen, 6,01 tuuman näytöllä varustettu OnePlus 5T tuli myyntiin 21. marraskuuta.