OnePlus 5T julkistetaan 16. marraskuuta New Yorkissa – uutuuspuhelin myyntiin 21. marraskuuta

OnePlus julkistaa seuraavan puhelinmallinsa OnePlus 5T:n ensi viikon torstaina 16. marraskuuta New Yorkissa järjestettävässä tilaisuudessa, joka käynnistyy kello 18 Suomen aikaa. OnePlus on kertonut tulevan julkistuksen ajankohdasta nyt sosiaalisissa medioissa.

OnePlus 5T:n myynti alkaa tiistaina 21. marraskuuta klo 16 Euroopassa ja Yhdysvalloissa OnePlussan verkkokaupassa sekä Suomessa Elisan myymälöissä. Elisa Kulmassa Helsingissä järjestetään tuttuun tapaan pop-up-myyntitapahtuma 21. marraskuuta klo 16. Ensimmäisille uutuuspuhelimen ostajille on luvassa yllätyslahja.

OnePlus on myös jo aiemmin vahvistanut puhelimessa säilyvän edelleen 3,5 millimetrin perinteisen kuulokeliitännän sekä julkaissut myös alta löytyvän kuvan. Lisäksi luotettava vuotaja Evan Blass on myös aiemmin julkaissut OnePlus 5T:stä alta viimeisenä löytyvän osittaisen kuvan puhelimen etupuolelta, joka on paljastanut puhelimen näytön ohuet sivureunukset sekä hivenen pyöristetyt kulmat.

OnePlus 5T:n suurimman uudistuksen odotetaan olevan näytön kuvasuhteen venyminen 6 tuuman kokoon ja 18:9-kuvasuhteeseen. Näyttö kattaa suuremman osan etupuolesta, mikä merkitsee myös sormenjälkilukijan siirtymistä edestä taakse.

Järjestelmäpiirinä olisi edelleen Qualcomm Snapdragon 835 ja RAM-muistia korkeintaan 8 gigatavua. Kameran osalta puhelimen takana uskotaan olevan OnePlus 5:n tavoin 16 megapikselin pääkamera f/1,7-aukolla ja 20 megapikselin kakkoskamera. Etukameran tarkkuus sen sijaan saattaa kasvaa OnePlus 5T:ssä 20 megapikseliin aikaisemmasta 16 megapikselistä.

OnePlussan julkaisema kuva OnePlus 5T:stä.
OnePlussan julkaisema kuva OnePlus 5T:stä.
OnePlussan julkaisema kuva OnePlus 5T:stä ja sen kuulokeliitännästä.
OnePlussan julkaisema kuva OnePlus 5T:stä ja sen kuulokeliitännästä.
OnePlus 5T:n yläpuolisko Evan Blassin jakamassa vuotokuvassa.
OnePlus 5T:n yläpuolisko Evan Blassin jakamassa vuotokuvassa.