Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus 3:sta tulossa mahdollisesti kaksi versiota – jopa kuusi gigatavua RAM-muistia

OnePlussan seuraavan ”lippulaivojen tappajan” julkaisu lähestyy, ja viimeisin huhu Kiinasta kertoo, että tuleva puhelinmalli olisi tulossa kahtena eri versiona, joista toisessa olisi peräti kuusi gigatavua RAM-muistia. Lisäksi laitteen lähtöhinta saattaa olla hieman alhaisempi kuin edeltäjällään.

Uuden vuodon mukaan OnePlus 3:sta olisi tulossa sekä neljän että kuuden gigatavun RAM-muisteilla varustetut mallit. Useilla kiinalaisvalmistajilla on ollut tapana julkaista puhelimistaan eri RAM-muisteilla varustettuja versioita, joissa on myös eri määrät sisäistä tallennustilaa. OnePlus 3:ssa tallennustilaa sanotaan olevan versiosta riippuen 32 tai 64 gigatavua.

OnePlus 3:n käyttömuistin määrää koskevista huhuista raportoi jo aiemmin viime viikolla GSMArena, ja uusimmasta vuodosta kertoi nyt Gizmochina. Lähteekseen sivusto mainitsee nimettömänä pysyttelevän OnePlussan työntekijän, eli virallisesta lausunnosta ei ole kyse.

Samaisen lähteen mukaan OnePlus 3:n lähtöhinta Kiinassa tulisi olemaan 1999 yuania (noin 274 euroa), eli se olisi hieman edullisempi kuin OnePlus 2 oli julkaisunsa aikoihin. OnePlus 2:sta julkaistiin viime elokuussa 16:n ja 64:n gigatavun tallennustiloilla varustetut versiot, joiden eurohinnat olivat 339 ja 399 euroa. Sittemmin 16 gigatavun malli poistettiin Euroopan myyntivalikoimasta ja 64 gigatavun mallin hintaa pudotettiin 345 euroon.

OnePlus 3:n julkistuksen on huhuttu tapahtuvan vielä toukokuun aikana, ja laitteen myynti alkaisi saman huhun mukaan kesäkuussa.