Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Oletko jo kokeillut? Kuvien jakamisesta Facebookissa tuli asteen hauskempaa

Facebook on julkaissut kaikille käyttäjille uuden tavan jakaa kuvia maailman suosituimmassa sosiaalisen median palvelussa. Aikaisemmin vain tietyissä maissa kokeiltavana ollut toiminto on nyt julkaistu ympäri maailman.

Uusi Slideshow-ominaisuus jakaa kuvia ja videoita diaesityksinä, jos käyttäjä antaa luvan Facebookin mobiilisovellukselle synkronoida älypuhelimen kuvakirjaston kuvat.

Facebookin sovellus tunnistaa, kun käyttäjä on ottanut vähintään viisi kuvaa viimeisen 24 tunnin aikana. Halutessaan käyttäjä voi antaa Facebookille luvan tehdä näistä kuvista diaesityksen, joka julkaistaan käyttäjän uutisfeedissä.

Käyttäjä voi itse muuttaa diaesityksen ulkonäköä ja vaihtaa siihen haluamiaan kuvia. Esitykseen voi liittää tagit haluamiinsa henkilöihin. Valittavana on kymmenen erilaista ulkoasuteemaa. Myös musiikkia voi vaihtaa.

Osa käyttäjistä on kyseenalaistanut uuden toiminnon, koska se houkuttelee käyttäjiä antamaan Facebookille jälleen aikaisempaa enemmän valtuuksia päästä käsiksi yksityisiin tietoihin.