Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Odotettu Rocket League Sideswipe -peli nyt ladattavissa Androidille ja Apple-laitteille

Rocket League Sideswipe on nyt ladattavissa Androidille ja iOS:lle.

Odotettua autofutispeliä voi pelata myös ilmaiseksi.

Psyonixin kehittämä Rocket League keksi aikanaan yhdistää jalkapalloilun ja nopeat autot, ja resepti on säilynyt pelaajien suosiossa jo vuosia. Nyt vauhdikkaisiin otteluihin voi ottaa osaa myös mobiililaitteilla upouudessa Rocket League Sideswipessä.

Rocket League Sideswipe on esikuvansa kaltainen, mutta kaksiulotteinen. Neljän joukkueet on kutistettu kahden pelaajan pareiksi, ja muuten tavoite on tuttu: omaa autoa on ohjattava maata pitkin ja halki ilmojen ja metallinen pallo puskettava vastustajan maaliin.

Kuvakaappaus kaksiulotteisestä Rocket League Sideswipestä.

Kaksiulotteisuus tuo Rocket Leagueen oman lisämausteensa, mutta Sideswipe on Pysonixin mukaan tarpeeksi yksinkertainen ensikertalaisillekin. Kosketuselein ohjattava peli sisältää kuitenkin myös vaativampia ohjauskomentoja kokeneemmille pelureille.

Rocket League Sideswipen pelaaminen ei maksa mitään. Lisäostoilla voi halutessaan esimerkiksi koristaa autoaan ja nousta rankingissa Rocket Pass -passin tarjoamin etuuksin.

Epic Games -tilillä sisään kirjautuvat voivat kartuttaa verkko-otteluissa kokemuspisteitä sekä Sideswipeä että tavallista Rocket Leagueta pelatessaan.

Rocket League Sideswipe on nyt ladattavissa AppStoresta ja Google Playsta.