Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Odotettu Apex Legends Mobile -peli julkaistaan 17. toukokuuta

Odotettu Apex Legends Mobile -peli julkaistaan 17. toukokuuta.

Pelinkehittäjät vahvistivat asian julkaisten samalla uuden trailerivideon.

Kauan odotettu Apex Legends Mobile julkaistaan ensi viikon tiistaina 17. toukokuuta. Ilmaiseksi pelattava toimintapeli on samana päivänä tulossa sekä Androidille että iOS:lle.

Odotettu mobiilipeli perustuu vuodesta 2019 konsoleilla ja tietokoneilla menestystä niittäneeseen esikuvaansa ollen täynnä monen pelaajan välisiä taisteluita ja toimintaa.

Apex Legends Mobilessa otetaan muista mittaa kaikki vastaan kaikki -tyylisissä taistoissa.

Apex Legendsissä pelaajat mittelevät taitojaan kaikki vastaan kaikki -tyylisissä kamppailuissa. Jo vuosia konsoleilla ja PC-tietokoneilla riemastuttaneen toimintapelin mobiiliversiosta kerrottiin ensi kerran jo loppuvuodesta 2019.

Apex Legendsin mobiilimuunnelma säilyttää konsoli- ja tietokonepelaajille tutun menestysreseptin ollen pelattavissa ilmaiseksi. Pikkuostoilla voi vaikkapa koristaa hahmoaan, mutta epäreiluja lisäkykyjä ei oikealla rahalla saa.

Apex Legends Mobile on suunniteltu PC- ja konsoliversioista erillään, joten puhelimillaan pelaavat eivät voi kohdata muiden alustojen käyttäjiä taistelun tuoksinnassa.

Apex Legends Mobile saapuu Androidille ja iOS:lle tiistaina 17. toukokuuta. Alta voit katsoa mobiilipelin uunituoreen trailerin.