Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Nyt tuli lisälaitteiden lisälaite – tämä uutuus tuo MacBook Prohon 13 lisäliitäntää kerralla

Applen uusia MacBook Pro -koneita on kritisoitu niiden liitäntöjen rajoittumisesta vain neljään Thunderbolt 3 -tuelliseen USB-C-porttiin. Nyt ongelmaan on tarjolla ainakin osittainen ratkaisu, sillä OWC:n uusi Thunderbolt 3 -telakka lisää liitäntöjä sen verran, että varmasti alkaa jo piisata vaativimmillekin.

Telakka toimii kaikkien Thunderbolt 3 -liitännällisten laitteiden kanssa, mutta sopii erityisen hyvin liitännöiltään muuten rajoittuneen MacBook Pron kaveriksi.

Telakka tuo mukanaan 5 perinteistä USB-A-tyypin porttia, SD-muistikortinlukijan, analogisen ja digitaalisen ääniliitännän, Ethernet-liitännän, 2 Thunderbolt 3 -porttia, Mini DisplayPortin sekä jopa FireWire 800 -portin.

Telakkaa voidaan käyttää myös MacBook Pron lataamiseen, sillä yksi USB-A-liitännöistä tarjoaa myös virtaa. Thunderbolt 3 -portit puolestaan mahdollistavat kahden 4K-näytön kytkemisen myös telakan kautta.

OWC:n liitäntätelakalla on hintaa 279 dollaria eli reilut 250 euroa. Pakettiin kuuluu telakka, virtalähde sekä puolen metrin Thunderbolt 3 -kaapeli. Toimitukset ovat alkamassa vasta helmikuussa 2017.

OWC:n Thunderbolt 3 -telakka sisältää paljon liitäntöjä.