Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Nyt ladattavissa myös iPhonelle: Hill Climb Racing 2

Suomalaisen Fingersoftin Hill Climb Racing 2 on nyt ladattavissa myös Applen iOS-laitteille.

Androidille reilu viikko sitten julkaistu peli on saanut loistavan alkuvastaanoton. Suositun, yhteensä yli 500 miljoonaa kertaa ladatun alkuperäisen pelin jatko-osaaon ladattu Android-laitteille lähes kuusi miljoonaa kertaa viimeisen reilun viikon aikana. Hill Climb Racing 2 on jo saavuttanut Google Playn pelilistan ensimmäisen sijan muun muassa Yhdysvalloissa ja 42 muussa maassa.

"Lataustahti tuntuu jatkuvasti kiihtyvän ja on mahtavaa julkistaa peli viimein myös iOS-laitteille", Fingersoftin toimitusjohtaja Teemu Närhi kertoo. "Pelillä on Google Play -kaupassa nyt reilut 240 000 arvostelua ja keskiarvio on tähän mennessä 4,7 / 5 tähteä, joten pelaajat tuntuvat todella pitävän uudesta pelistä".

Suurin uudistus Hill Climb Racing 2:ssa on moninpeli. Lisäksi mukaan tulevat kustomoitavat hahmot ja kulkuneuvot: esimerkiksi ajoneuvojen moottoria, renkaita, jousitusta ja ulkonäköä on mahdollista hienosäätää ja pelihahmon muokkaukseen tarjolla on valikoima erilaisia hattuja, paitoja ja housuja.

Hill Climb Racing 2:n moninpeliominaisuuden avulla pelaaja voi haastaa ja ajaa kilpaa ystäviään vastaan sekä järjestää yksityisiä ralliturnauksia. Pelaajat pääsevät kilpailemaan 30 eri tasossa, joista kaikista löytyy hauskat ja värikkäät grafiikat muun muassa kaupunki- ja maalaismaisemissa. Lisäksi Hill Climb Racing 2:sta löytyy myös seikkailumoodi, jossa ideana on ajaa mahdollisimman pitkälle pelin haastavassa maastossa — aivan suositun ykkösversion tavoin.

Hill Climb Racing 2 on tarjolla ilmaiseksi Android-laittelle Google Playstaja Applen iOS:lle App Storesta. Pelissä on tarjolla sovelluksen sisäisiä ostoja.