Nothing vahvisti: kahdet uudet Ear-sarjan kuulokkeet tulossa 18. huhtikuuta

Aiempien vihjailujen jatkoksi Nothing on nyt vahvistanut tulevansa julkistamaan 18. huhtikuuta kahdet uudet kuulokkeet.

Hiljattain maaliskuun alkupuolella Nothing laajensi tuotevalikoimaansa edullisemmalla Phone (2a) -puhelimella, mutta nyt Nothing on jatkamassa jälleen äänituotteiden sarjaa, josta Nothing aikanaan vuonna 2021 lanseerauksensa aloitti.

Kuulokkeiden osalta vuonna 2020 perustetulta Nothingilta on nähty ensin kesällä 2021 Nothing Ear (1) -kuulokkeet, lokakuussa 2022 Nothing Ear (stick) -kuulokkeet sekä maaliskuussa 2023 Nothing Ear (2) -kuulokkeet. Lisäksi CMF by Nothing -alabrändin alla on julkaistu useampia kuulokkeita.

”2024 on vuosi, jolloin julkistamme Nothing Audion äärimmäisen iteraation kahdella uudella tuotteella, jotka kuvastavat kolmen vuoden suunnittelun ja innovaation huipentumaa”, Nothing kertoo julkaisussaan X-palvelussa.

Samalla Nothing kertoo nyt uudistaneensa nimeämisstrategiaansa poistaen numerot, sillä tämä Nothingin mukaan keskittää huomion tuotteeseen ja sen jokaiselle käyttäjälle tarjoamaan uniikkiin kokemukseen.

18. huhtikuuta tulossa ovatkin Nothing Ear sekä Nothing Ear (a). Käytännössä kyseessä pitäisi olla olla seuraaja Nothing Ear (2):lle sekä edullisempi versio, ja molemmat edustavat edelleen todennäköisesti nappikuulokkeita.

Huhuissa ja vuodoissa tulevista Nothing-kuulokkeista ei ole paljastunut vielä tarkempia. Kuten Nothingin julkaisema ennakkokuva kertoo, Nothingin tuttu läpinäkyvyyttä korostava muotokieli näyttää olevan saamassa jatkoa tulevissakin kuulokkeissa.