Nokian verkkosivuilta paljastui yllätys: Nokia 8:sta tulossa vielä parempi versio

HMD Global on julkistanut uuden Nokia 8 -huippupuhelimensa. Kaksoiskameralla, Qualcommin huippupiirillä ja jämäkällä rakenteella varustettu puhelin saapuu markkinoille noin 599 euron hintaan syyskuun alkupuolella. Nyt Nokian verkkosivut ovat kuitenkin paljastaneet yllätyksen, josta ei eilisessä julkistustilaisuudessa mainittu lainkaan. 

Nokia 8:n kerrottiin sisältävän neljän gigatavun RAM-käyttömuistin ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Nokian verkkosivujen kautta kuitenkin paljastui, että yksi värivaihtoehdoista saa enemmän muistia sisäänsä.

Verkkosivujen teknisten tietojen listauksesta kävi ilmi, että kiillotettu sininen –värivaihtoehto saa kaksi gigatavua enemmän RAM-muistia ja tuplasti tallennustilaa verrattuna kolmeen muuhun värivaihtoehtoon. Näin ollen kiiltävän sinisen Nokia 8:n RAM-muistin määrä on kuusi gigatavua ja tallennustilaa laitteessa on 128 gigatavua.

Nyt tiedot lisämuistista ovat jo kadonneet Nokian sivuilta. Nähtävästi tuleva lisäjulkistus paljastui sivuilla ennen aikojaan.

Alla kuvakaappaus Nokian verkkosivuilta. 

Kuvakaappaus Nokia 8 -tuotesivuilta. Kiiltävän sininen versio saanee nelikosta eniten RAM-muistia ja tallennustilaa.
Kuvakaappaus Nokia 8 -tuotesivuilta. Kiiltävän sininen versio saanee nelikosta eniten RAM-muistia ja tallennustilaa.