Nokialta erikoisversio sykemittarikellosta nahkarannekkeella

Nokia on esitellyt Withings Steel HR -kellostaan erikoisversion nahkarannekkeella. Withings Steel HR Special Edition Leatherin hinta verkkokaupassa on 229,95 euroa.

Yhdessä Android- ja Applen iOS-laitteiden kanssa toimiva Withings Steel HR -kello on vedenkestävä 50 metriin asti ja mahdollistaa aktiivisuusseurannan askelten, matkan, uimisen, juoksemisen sekä kalorien osalta sykkeen mittauksen ohella. Sykettä kello mittaa harjoitusten aikana, mutta myös laajemmin päivittäin sekä levossa. Lisäksi kello tukee myös unen seurantaa. Tiedot synkronoituvat älypuhelimeen Health Mate -sovellukseen. Seurannan ohella kello ilmoittaa pikkunäytöllään sekä värisemällä puheluista, viesteistä ja kalenteritapahtumista.

Steel HR:n akunkesto on 25 päivää ja lisäksi vielä 20 päivää virransäästötilassa. Lataaminen tyhjästä täyteen käy kahdessa tunnissa.

Steel HR -kelloa myydään vielä Withings-nimellä, mutta Mobile World Congressin yhteydessä Nokia kertoi kaikkien Withings-tuotteiden siirtyvän tämän vuoden aikana Nokia-brändin alle.