Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Nokian omistamalta Withingsiltä analoginen kello älyominaisuuksilla

Nokialle nykyään kuuluva Withings on esitellyt uuden rannekellon, joka tuo kuntoiluseurannan ja älypuhelimen ilmoitukset perinteiseen analogiseen kelloon. Nokian mukaan Withings Steel HR yhdistää ranskalaisen muotoilun, sykeseurannan ja jopa 25 päivän akkukeston.

Teräsrunkoisesta kellosta tulee tarjolle kaksi versiota. 36 millimetrin versio sisältää 18 millimetriä leveän silikonirannekkeen mustana tai valkoisena, kun taas 40 millimetrin kello tulee tarjolle mustan 20 millimetriä leveän rannekkeen kanssa.

Kelloon kuuluvat perinteiset kellon viisarit, päivän aktiivisuustavoitteen saavuttamista seuraava pikkuviisari sekä pieni digitaalinäyttö, joka näyttää kuntoiluun liittyviä tietoja ja älypuhelimelta saapuvia ilmoituksia. Kello toimii yhdessä älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kanssa, ja sovellus on saatavilla Android- ja iOS-puhelimille.

Steel HR sisältää laajan kattauksen erilaisia kuntoilu- ja aktiviteettimittauksia. Se mittaa pulssia ranteesta vihreiden LED-valojen avulla ja tarjoaa näin tietoa sydämen sykkeestä niin kuntoillessa kuin levossa ja unessakin. Lisäksi kello sisältää askelmittarin, joten se kertoo myös muun muassa käveltyjen askelten ja kuljetun matkan pituuden sekä poltettujen kaloreiden määrän. Kello tunnistaa myös, kun käyttäjä alkaa uida, kertoen tilastotietoja uintitreenistä, sekä analysoi unen laatua sekä unisyklien pituuksia ja herätyksiä, kertoen käyttäjälle tietoja tämän unirytmistä.

Steel HR toimii ladattavalla akulla, ja yhdellä latauksella laitteen on määrä toimia 25 päivää pulssimittauksia tarjoten. Jos laitetta ei tuossa vaiheessa ladata, riittää virtaa vielä 20 päiväksi ilman pulssimittauksia, jolloin kuitenkin esimerkiksi kellon askelmittari edelleen toimii.

Withings Steel HR:n myynti alkaa lokakuussa. Hinta pienemmälle mallille on 189,95 euroa ja isommalle mallille 199,95 euroa.