Nokia toi myyntiin Steel HR -kellostaan uuden ruusukultavärin

Nokia on tuonut myyntiin sykemittarilla varustetusta Steel HR -kellostaan uuden ruusukultaisen värivaihtoehdon.

Steel HR -kello itsessään tuli saataville loppuvuodesta. Nyt sen saa hopeisella tai ruusukultaisella rungolla, 36 tai 40 millimetrin koossa sekä joko mustalla tai valkoisella kellotaululla. Lisäksi tarjolla on erilaisia rannekevaihtoehtoja. Kellon hinnat lähtevät 189,95 eurosta Nokian omassa verkkokaupassa, mutta uusi Rose Gold -väri maksaa 219,95 euroa.

Nokia on jo aiemmin myynyt Rose Gold -värivaihtoehtoa edullisemmasta, ilman sykemittaria varustetusta Steel-kellostaan.

Steel HR -kellon varustukseen kuuluvat perinteiset kellon viisarit, päivän aktiivisuustavoitteen saavuttamista seuraava pikkuviisari sekä pieni digitaalinäyttö, joka näyttää kuntoiluun liittyviä tietoja ja älypuhelimelta saapuvia ilmoituksia yhdessä värinän kanssa. Kello toimii yhdessä älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kanssa. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-puhelimille.

Steel HR sisältää laajan kattauksen erilaisia kuntoilu- ja aktiviteettimittauksia. Se mittaa pulssia ranteesta vihreiden LED-valojen avulla ja tarjoaa näin tietoa sydämen sykkeestä niin kuntoillessa kuin levossa ja unessakin. Lisäksi kello sisältää askelmittarin, joten se kertoo myös muun muassa käveltyjen askelten ja kuljetun matkan pituuden sekä poltettujen kaloreiden määrän. Kello tunnistaa myös, kun käyttäjä alkaa uida, kertoen tilastotietoja uintitreenistä, sekä analysoi unen laatua sekä unisyklien pituuksia ja herätyksiä, kertoen käyttäjälle tietoja tämän unirytmistä. Tarjolla on myös älykäs herätys, joka pyrkii suorittamaan herätyksen unen kevyessä vaiheessa.

Steel HR on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti. Kello toimii ladattavalla akulla, ja yhdellä latauksella laitteen on määrä toimia 25 päivää pulssimittauksia tarjoten. Jos laitetta ei tuossa vaiheessa ladata, riittää virtaa vielä 20 päiväksi ilman pulssimittauksia, jolloin kuitenkin esimerkiksi kellon askelmittari edelleen toimii.