Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Nokia-puhelinyhtiö HMD Global jääkiekon MM-kisojen viralliseksi yhteistyökumppaniksi - kestävä Nokia XR20 -älypuhelin esillä kampanjassa

Suomalainen Nokia-puhelinyhtiö HMD Global on yksi Suomessa pelattavien vuoden 2022 jääkiekon MM-kisojen virallisista yhteistyökumppaneista.

Turnaus pelataan 13.­–29. toukokuuta ja se huipentuu Tampereen Nokia Arenalla pelattavaan finaaliin.

Kisojen yhteydessä HMD Global markkinoi kestävää Nokia XR20 -älypuhelinta, joka tuli markkinoille elokuussa 2021.

5G-älypuhelin on luotu monipuolisesta kestäväksi, esimerkiksi äärimmäisistä lämpötiloista (+55C – -22C) jopa 1,8 metrin korkeudelta putoamiseen pöly- ja vesitiiveyden ohella. HMD Global markkinoikin Nokia XR20 -puhelinta naarmuuntumisen-, putoamisen-, lämmön-, kylmän-, veden-, lasten- ja lemmikkienkestävänä.

Viki ja Köpi sekä Nokia XR20.
Viki ja Köpi sekä Nokia XR20.

Kotikisojen kunniaksi HMD Global kertoo haastaneensa juontajat Ville ”Viki” Eerikkilän ja Juuso ”Köpi” Kallion laittamaan kestävän Nokia XR20 -puhelimen testiin jäällä. Viki ja Köpi ottivat mittaa toisistaan, käyttäen puhelinta kiekkona. Tapahtumat löytyvät alta videolta.

”Meille suomalaisena yrityksenä on erityistä, että voimme olla yhteistyökumppanina jääkiekon MM-kisoissa, etenkin nyt kun pelit pelataan Suomessa. Tuemme ilolla tämän vuoden kisoja ja odotamme innolla turnauksen seuraamista. Onnea kaikille mukana oleville joukkueille”, sanoo Florian Seiche, HMD Globalin toimitusjohtaja.

Nokia XR20 on saatavilla graniitinvärisenä tai sinisenä värivaihtoehtona. Jääkiekon MM-kisojen ajan 13.– 29. toukokuuta koodilla HOCKEY100 saa 100 euron alennuksen Nokia XR20 (6+128 Gt) -puhelimesta ja koodilla HOCKEY50 saa 50 euron alennuksen Nokia XR20 (4+64 Gt) -puhelimesta Nokia-puhelinten omasta verkkokaupasta. Tavalliset hinnat puhelimelle kaupassa ovat 529 euroa ja 599 euroa, joskin jälleenmyyjiltä puhelin irtoaa nytkin edullisimmillaan 429 ja 499 eurolla muistiversiosta riippuen, joten Nokia-puhelinten oman verkkokaupan tulevaa tarjousta ei erityisesti kannata jäädä odottamaan.