Nokia-puhelimilla uusi yhteistyökumppani - HMD Global teki sopimuksen Isac Elliotin kanssa

Nokia-puhelimia kehittävä ja myyvä HMD Global kertoo solmineensa Isac Elliotin kanssa pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Isac on ottanut käyttöönsä Nokia 8 -älypuhelimen.

”Isac tekee läpimurtoa yhdellä maailman kilpailluimmista aloista. Isac on vakiinnuttanut suosionsa Pohjoismaissa ja Baltiassa, ja nyt hän on muualla maailmalla hyvässä nosteessa”, sanoo HMD Global Oy:n Pohjoismaiden markkinoinnista vastaava Miko Paassilta. ”On hienoa olla mukana tällä matkalla ja tarjota Isacin käyttöön laitteita, joilla hän pystyy helposti ja laadukkaasti jakamaan faneilleen tunnelmia tien päältä ja keikoilta.”

HMD on panostanut Nokia 8:ssa sosiaalisen median toimintoihin. Puhelin tukee live-videolähetystä Facebookiin tai YouTubeen suoraan kamerasovelluksesta, minkä lisäksi Nokia 8:n erikoisuus on Dual-Sight-kuvaustilan bothie-kuvat ja -videot, jossa yhdistyvät taka- ja etukamera. Lisäksi Nokia 8 on ensimmäinen Nokian OZO Audio -tilaäänen tallennuksen mahdollistava puhelin.

”Nokia on brändi, jonka kaikki tietää ja joka on osa suomalaisuutta. Kun kuulin että Nokia haluaisi tehdä mun kanssa duunia, olin tosi otettu. On kunnia asia tehdä töitä näin hienon suomalaisen firman kanssa. Uusi puhelin on ihan hullun hyvä. Se on hienosti suunniteltu ja sekä ulkonäkö että toimivuus on 100 %. Nokian puhelimet lähtee nyt taas isosti maailmalle, ja on niin siistii olla sillä reissulla mukana”, sanoo Isac Elliot.