Nokia-kellosta myyntiin kaksi erikoisversiota

Nokia on esitellyt ja tuonut myyntiin verkkokauppaansa kaksi Limited Edition -erikoisversiota Nokia Steel -kellostaan, joka tarjoaa aktiivisuusrannekkeen kaltaisia toimintoja.

Klassisesti muotoiltu Nokia Steel on nyt saatavilla Rose Gold ja Full Black -erikoisversioina. Full Black -version hinta on samat 129,95 euroa kuin Nokia Steelin tavallisillakin mustalla ja valkoisella versiolla, mutta Rose Gold -versio maksaa enemmän, 149,95 euroa.

Lisäksi kummankin kellon yhteydessä tarjotaan myös lisämaksusta vielä nahkaista lisäranneketta. Nokia Steel Rose Gold -kello nahkarannekkeen kanssa tai Nokia Steel Full Black -kello ruskean nahkarannekkeen kanssa maksavat 179,95 euroa.

Vaihdettavan patterin voimin 8 kuukautta toimiva Nokia Steel -kello yhdistyy käyttäjän Android- tai iPhone-älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä. Se pitää kirjaa askelista, kuljetusta matkasta, kulutetuista kaloreista, juoksu- ja uintiharjoituksista sekä nukkumisesta. Lisäksi kello ilmoittaa älypuhelimen ilmoituksista kevyellä värinällä.

Nokian terveystuotteet rakentuvat sen viime vuonna ostaman ranskalaisen Withingsin perustalle. Tuotteissa on tänä vuonna otettu käyttöön Nokia-brändi.

Nokia on esitellyt aiemmin myös sykemittarilla varustetun Steel HR -kellon, mutta sen myyntiintulo Nokia-brändillä on viivästynyt.

Nokia Steel Full Black.
Nokia Steel Full Black.
Nokia Steel Rose Gold.
Nokia Steel Rose Gold.