Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Nokia-kellolle esiteltiin uusia rannekkeita - useita materiaali- ja värivaihtoehtoja

Nokia on esitellyt aktiivisuusrannekkeena toimivalle Steel-kellolleen ja myös sykemittarilla varustetulle Steel HR:lle uusia ranneketyylivaihtoehtoja.

Uusia rannekkeita on tarjolla useissa eri väreissä. Materiaalit ovat silikoni, nahka ja Summer Edition -rannekkeissa yhdistelmä nahkaa ja synteettistä tekstiilimateriaalia.

Nokian omassa verkkokaupassa silikonirannekkeiden hinta on 24,95 euroa, nahkarannekkeiden 49,95 euroa ja Summer Edition -yhdistelmärannekkeiden 39,95 euroa.

Nokia esitteli Steel-kelloa uusilla ranneketyyleillä varustettuna myös Berliinin IFA-messuilla muiden terveysliiketoiminnan tuotteidensa ohella. Muita tuotejulkistuksia ei Nokialta IFA-messujen yhteydessä nähty.

Nokian terveystuotteet rakentuvat sen viime vuonna ostaman ranskalaisen Withingsin perustalle. Tuotteissa on tänä vuonna otettu käyttöön Nokia-brändi.

Itse Nokia Steel -kello maksaa 129,95 euroa ja Steel HR -kello 189,95 euroa. Nokia-logolla varustettu Steel HR -kello on tulossa saataville vasta syksyn aikana. Steel-kellon nyt Nokian verkkokaupasta hankkivalle tarjotaan kaupan päälle yksi itse valittu silikoniranneke kellon tavallisen mustan tai valkoisen rannekkeen lisäksi.

Uusia ranneketyylejä esiteltiin myös Nokian osastolla IFA-messuilla.
Uusia ranneketyylejä esiteltiin myös Nokian osastolla IFA-messuilla.