Nokia 8:n myynti lähtenyt käyntiin mukavasti – saa nyt myös HMD:n omasta verkkokaupasta

”Nokia 8:n myynti on lähtenyt käyntiin mukavasti”, kertoi HMD Globalin Pohjoismaiden johtaja Ossi Korpela haastattelussa Berliinissä.

Nokia-puhelimia kehittävä ja myyvä HMD Gloal on läsnä Berliinissä IFA-messujen aikana omalla Nokia-talollaan, jossa esitellään muun muassa Nokia 8 -uutuutta, joka julkistettiin Lontoossa parisen viikkoa sitten ja tuli Suomessa myyntiin verkkokaupoissa jo maanantaina. ”Maailmallakin reaktio on ollut positiivinen. Laitetta kysellään”, vahvistaa HMD:n markkinointijohtaja Pekka Rantala laajemman kiinnostuksen.

”Nopea myyntiintulo saattoi tulla kuluttajille jopa yllätyksenä. Nyt myynti on päässyt vauhtiin”, toteaa Korpela. ”Saimme nopeasta myyntiintulosta tällä kertaa paljon positiivista palautetta.”

Nokia 8 on toistaiseksi saatavilla yhtenä värivaihtoehtona, hopeanharmaana mattapintaisena Steelinä. Toinen värivaihtoehto, mattapintainen karkaistu sininen tulee saataville 8. syyskuuta. Kiiltäväpintaiset sininen ja kupari ovat tulossa vielä loppuvuoden aikana.

HMD Global avaa myös oman useisiin maihin laajentuvan verkkokaupan. Myös Suomeen voi nyt tilata Nokia 8:n suoraan HMD:n omasta verkkokaupasta Nokia-puhelinten sivustolta samaan puhelimen yleiseen 579 euron hintaan.

”Kaikki puhelinmallimme ovat tulossa myös kauppaamme”, kertoo Korpela. Tilaukset toimitetaan Alankomaista.

Myös Nokialla oli aiemmin aikoinaan oma verkkokauppansa.