Sormihyrrävillityksen seuraava askel uutuustuotteessa: yhteydessä älypuhelimeen ja ripaus älyä

Fidget spinnerit eli sormihyrrät jyräävät maailmalla edelleen, joten olikin jo korkea aika, että joku kehittäisi Bluetooth-yhteyttä käyttävän spinnerin. Sellainen on tulossa syyskuussa Italiasta, ja se kantaa luontevasti nimeä BlueSpin.

BlueSpin on LED-valoilla varustettu fidget spinner, jonka sisältä löytyy asentotunnistin, suoritin ja vaihdettavissa oleva akku, jonka virran pitäisi riittää noin vuodeksi. Spinner on varustettu myös kosketuksen tunnistavilla pinnoilla. Kaiken elektroniikan jippona on, että spinner yhdistyy Android- tai iOS-puhelimeen, ja oman sovelluksen avulla käyttäjä voi pitää kirjaa tempuista ja spinnerin pyörittelyn määrästä.

Sen lisäksi, että sovellus kerää tilastoja tempuista ja pyörittelystä, sen kanssa voi myös esimerkiksi jutella kavereiden kanssa ja haastaa kavereita tekemään erilaisia temppuja. Lisäksi sovelluksen avulla voi paikantaa kadonneen spinnerin.

BlueSpin tulee tarjolle IndieGoGon kautta. Italiasta toimitettavilla vempaimilla on hintaa 49 dollaria, eli noin 45 euroa, ja mikäli tavoitteena olevat 20 000 dollaria saadaan kasaan, on toimitusten määrä alkaa syyskuussa.