Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Missä Super Mario? Nintendo paljasti mobiilipelinsä

Aiemmin tällä viikolla kuulimme Nintendon aikeista julkistaa yhtiön ensimmäinen mobiilipeli. Nyt pelijätti on paljastanut pelin Japanissa järjestetyssä tilaisuudessa. Luvassa on sosiaalinen kokemus nimeltä Miitomo, jossa ei nähdä Super Marion tai Donkey Kongin kaltaisia ikonisia hahmoja.

Nintendon mukaan Miitomo on tarkoitettu erityisesti ujoille pelaajille, jotka eivät tosielämässä uskalla puhua toisille tai jakaa elämäänsä. Pelissä pelaaja luo itselleen muista Nintendo-peleistä tutun Mii-hahmon, jonka kautta ollaan vuorovaikutuksessa muiden pelaajien Mii-hahmojen kanssa.

Miitomo on siis sosiaalisia verkostoja mukaileva kokemus, jolle peli-nimike vaikuttaa sopivan hieman löyhästi. Wall Street Journalin mukaan Mii-hahmot kommunikoivat Miitomossa myös itsenäisesti.

Miitomo on ensimmäinen viidestä mobiilipelistä, jotka Nintendo on luvannut tuoda markkinoille vuoden 2017 maaliskuuhun mennessä. Mobiilisovelluksen julkaisua aiotaan kuitenkin lykätä ensi vuoden puolelle. Miitomon markkinointi alkaa toden teolla loppuvuoden lomasesonkien jälkeen.

Miitomo