Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Nexus-puhelinten faneille hyviä uutisia – kaksi uutta mallia

Google on viime vuosina lisännyt panoksiaan Nexus-puhelinten osaltaja yhteistyötä on nähty muun muassa Motorolan, LG:n ja Huawein kanssa. Ainakaan toistaiseksi tahti ei näytä hidastuneen, ja jos huhuihin on uskomista, on seuraava Nexus-valmistaja HTC. Tulosongelmien kanssa painivataiwanilaisyhtiö onkin looginen vaihtoehto puhelintenvalmistajaksi, sillä juuri HTC:n avulla Nexus-sarja aikoinaan ponnahti julkisuuteen.

Vielä tällä hetkellä uusista Nexus-puhelimista ei tiedetä paljoa, mutta alustavien huhujen mukaan malleja olisi tulossa kaksi. Pienempi puhelimista käyttäisi viiden tuuman näyttöä, kun taas suurempi nojaisi 5,5 tuuman näyttöön. Näin ollen puhelimet ottaisivat näytön koossa takapakkia esimerkiksi vuonna 2014 esitellystä Nexus 6:sta, joka sisälsi kuuden tuuman näytön. Toisaalta juuri näytön suuri kokoon ollut monelle suurinvalituksen aihe viimeistenNexus-mallien kanssa.

Todennäköisin julkaisuajankohta uusille Nexus-puhelimille on loppuvuosi, mutta myös alkuvuonna HTC:ltä on odotettavissa uutuuksia. Tällä hetkelläuseimpien katseet ovat kääntyneet mahdollisesti piakkoinkin julkaistavaan One M10 -malliin, jokaolisi jatkoa viime vuonna nähdylle One M9:lle. Jossain määrin HTC:llä onkin pakko-onnistumisen paikka, sillä viime vuosina vaisuksi jääneiden suoritusten johdostayhtiö on menettänyt selvästiasemiaan älypuhelinmarkkinoilla.

Huawein viime vuonna nähty Nexus 6P -puhelin.

 

Motorolan toissa vuonna julkaisema Nexus 6.

 

HTC:n viime vuonna esittelemä One M9 -lippulaivamalli.