Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uuden Nexus-puhelimen voi nyt tilata Suomessa

Googlen uudet Nexus-puhelimet saapuvat Suomeen tässä kuussa. LG:n valmistama Nexus 5X on kaksikosta nopeampi, sillä sen tilaaminen on jo mahdollista ja toimitukset alkavat ensi viikolla.

Nexus 5X sivusta

Nexus 5X on nyt tilattavissa Google Storessa. 16 gigatavun tallennustilalla puhelin maksaa 479 euroa ja 32 gigatavun tilalla 529 euroa. Värivaihtoehtoja on lähtökohtaisesti kolme, mutta Suomeen puhelin näyttävää saapuvan vain mustana ja valkoisena. Sinertävä Ice-väri ei siis toistaiseksi ole saatavilla.

Toistaiseksi kyse on ennakkomyynnistä. Sekä Google Store että monet kotimaiset kaupat lupaavat aloittaa Nexus 5X:n toimitukset 9. marraskuuta.

Nexus 5X on 5,2 tuumaisella Full HD -näytöllä, jonka sisuksissa piilee Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 2700 milliampeeritunnin akku. Lisäksi puhelimen takaa löytyy 13 megapikselin kamera ja sormenjälkitunnistin.

Kookkaampaa ja hintavampaa Nexus 6P:tä ei sen sijaan pääse tilaamaan aivan vielä. Senkin kohdalla myyntien pitäisi kuitenkin alkaa viimeistään ensi viikolla.