Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Netflixiltä uusi verkkosivusto - listaa katsotuimmat TOP10-sisällöt, erikseen myös Suomen osalta

Suosituimman Netflix-sisällön selailu on nyt helpompaa kuin koskaan.

Netflixin uudella TOP10-verkkosivustolla on erikseen nähtävillä myös Suomen listat.

Netflix on julkaissut uuden verkkosivuston, joka pitää kirjaa suosituimmasta sisällöstä. TOP10-listoille päivitetään viikoittain suosituimmat elokuvat ja sarjat omiin kategorioihinsa, ja tarkastella voi sekä englanninkielistä että muunkielistä sisältöä erikseen.

Suomen suosituimmat sarjat 8.-14. marraskuuta 2021.

Listat kertovat myös, kuinka monta tuntia kutakin nimikettä on Netflixissä katseltu ja kuinka monta viikkoa se on listalla säilynyt. Listat päivittyvät aina tiistaisin ja sisältävät edellisen viikon katselutiedot.

Mikä mielenkiintoisinta, sivustolla voi tarkastella sisällön suosiota myös maittain. Suomen sivujen mukaan viime viikon (8.-14. marraskuuta) suosituin elokuva oli Red Notice ja suosituin TV-sarja puolestaan Narcos: Mexico -sarjan kolmas tuotantokausi.

Suomen suosituimmat elokuvat 8.-14. marraskuuta 2021.

Maakohtaiset listat eivät paljasta katselutuntien määrää, mutta pitävät kuitenkin kirjaa listoilla vietetyistä viikoista.

Netflixin sivuilla sarjojen tuotantokaudet ovat mukana omina nimikkeinään, ja esimerkiksi Narcos: Mexico on Suomen TOP10-listalla nyt useamman tuotantokauden voimin. Mukana vertailussa on koko Netflix-valikoima, siis sekä yhtiön oma tuotanto että lisensoitu sisältö.

Maailman katselluin englanninkielinen elokuva viime viikolla oli Suomessakin suosittu Red Notice, muunkielinen taas Yara. Sarjojen puolella ykköspaikat nappasivat Narcos: Mexico -sarjan kolmas kausi ja Squid Game -sarjan ensimmäinen kausi.