Tätä ominaisuutta on odotettu Netflixiin: nyt voit katsoa ohjelmia ilman nettiyhteyttä

Kuukausia huhuttu ja ennen kaikkea vuosia toivottu ominaisuus on vihdoin saapunut Netflixin mobiilisovelluksiin. Android- ja iOS-sovellusten uusin päivitys mahdollistaa joidenkin elokuvien ja sarjojen lataamisen laitteelle katsottavaksi myöhemmin offline-tilassa eli ilman verkkoyhteyttä.

Eräät Netflixin kilpailijoista ovat offline-katselumahdollisuutta tarjonneet jo pidempään, ja Netflixiltä ominaisuutta on pitkään toivottu. Muun muassa viime kesäkuussa elokuva- ja TV-alan sisäpiireissä huhuttiin, että Netflix toisi offline-katselun vielä ennen vuoden loppua tarjolle, ja näin myös kävi.

Offline-katselu onnistuu kaikilla Netflixin tilausmalleilla, mutta on tarjolla vain osalle palvelusta löytyvistä elokuvista, TV-sarjoista ja muusta sisällöstä. Kuitenkin ainakin monia Netflixin itse tuottamia sarjoja sekä suosittuja elokuvia näyttää olevan tarjolla laitteelle ladattavaksi. Netflixin mukaan ladattavien ohjelmien määrä tulee vielä nousemaan

Tänään saapunut päivitys on tarjolla Netflixin Android- ja iOS-sovelluksille. Sovellus on ladattavissa Google Playstä ja Applen App Storesta. Sovellus on maksuton, mutta palvelun käyttö edellyttää maksullista tilausta.