Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Monet ovat sitä kaivanneet, nyt Netflix sen lisäsi - tosin vasta pienelle joukolle

Netflix testaa palvelussaan yksinkertaista, mutta hyödyllistä uutta toimintoa – mahdollisuutta ohittaa ohjelmien alkuesittelyt Skip Intro -painikkeella, kertoo BGR.

Valitettavasti toistaiseksi kyseessä on vasta rajattu testi, joten useimmille käyttäjille ominaisuus ei vielä näy. Ilmeisesti Netflix testaa ominaisuutta pääsääntöisesti myös vasta verkkoversiossaan, ei vielä ainakaan laajasti sovelluksissa. Lisäksi ohitusmahdollisuus ei ole tarjolla kuin valituissa ohjelmissa, joiden joukossa on Netflixin omien sarjojen lisäksi kuitenkin muitakin ohjelmia.

Netflixin edustaja kommentoi CNN:lle testin olevan yksi sadoista, joita Netflix suorittaa. ”Seuraamme, mikä parantaa ja mikä ei paranna katselukokemusta”, kommentoi Netflixin edustaja.

Uuden ominaisuuden saaneet käyttäjät ovat kuitenkin kommentoineet sitä innostuneesti sosiaalisessa mediassa, joten ominaisuus saattaa hyvinkin laajentua tulevaisuudessa laajemmallekin käyttäjäkunnalle. Ominaisuuden myötä on helppo hypätä yli avausesittelyt katsottaessa esimerkiksi sarjoja useita jaksoja putkeen.