Näppämistöllä ja 6 tuuman näytöllä varustettu Ayaneo Slide -käsikonsoli myyntiin

Ayaneo Slide on uusi käsikonsoli PC-pelejä varten.

Joukkorahoituksella kehitetyn pelilaitteen toimitukset käynnistyvät tuota pikaa.

Ayaneo Slide sisältää nimensä mukaisesti esiin liukuvan, taustavalaistun QWERTY-näppäimistön sekä IPS-näytön, jonka koko on 6 tuumaa. Tarkkuus on 1920 x 1800 pikseliä, mikä nostaa tuumakohtaisen pikselitiheyden 386 pikseliin.

Näppäimistön voi tarpeen vaatiessa liu’uttaa esiin.

Näyttö toistaa 100 prosenttia sRBG-väriavaruudesta, ja kirkkaus kohoaa 400 nitiin. Suorituskyvystä vastaa AMD:n Ryzen 7 7840U -suoritin, minkä ohella mukana on tehokkaaksi kuvattu, viisiosainen jäähdytysjärjestelmä.

Ayaneo Sliden lämpötila ei vaativassakaan pelikäytössä kohoa yli 61 celsiusasteeseen, vaikka suorituskykytestien aikana niin saattaakin käydä. Hieman vaatimattomammassa pelikäytössä lämpötila pysyttelee sen sijaan alle 48 celsiusasteessa.

Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen.

Täysikokoisen näppäimistön ohella Ayaneo Slide sisältää peliohjaimille tyypillisiä painikkeita kahdesta analogitatista taustavalaistuihin olkanäppäimiin. Akun kapasiteetiksi mainitaan 46,2 wattituntia.

Käytettävissä on neljä USB-C-liitäntää (USB4) sekä jopa 4 teratavua SSD-tallennusmuistia (PCle 4.0). Lisäksi käytössä ovat Bluetooth 5.2 ja Wi-Fi 6E -verkkoyhteys.

Ayaneo Slide on jo ennakkotilattavissa joukkorahoituspalvelu Indiegogon verkkosivujen kautta alkaen 704 Yhdysvaltain dollarin hinnalla (16/512 Gt). Toimitukset alkavat vielä marraskuun aikana, ja ennakkomyynnin päätyttyä edullisin hinta kohoaa 905 dollariin.