Huhut listattuna: Näitä ominaisuuksia voi odottaa uuteen huippu-Samsungiin

Vuosi 2016 lähenee ja samalla uusien lippulaivaälypuhelimien huhumyllyt pyörähtävät käyntiin. Galaxy S7:stä on huhuja tullut verkkoon jo tovin ajan, ja nyt PhoneArena on koostanut uusia, huhuttujajuttuja, jotka tulevat mahdollisesti Galaxy S7:ään.

Ohuempi rakenne

Samsungin Galaxy S7:ään odotetaan aiempaa ohuempaa rakennetta. Galaxy S6 oli jo todella ohut 6,8 millimetrin paksuudellaan, mutta Samsung pyrkii huhujen mukaan tekemään vielä ohuemman laitteen. Takakansi olisi edeltäjänsä tavoin lasia, mutta metalliosat tehtäisiin magnesiumista.

Suurempi näyttö

Galaxy S4:ssä oli viiden tuuman näyttö, jonka jälkeen kahden sukupolven ajan Samsung on käyttänyt 5,1-tuumaista näyttöä. Tämänhetkisten tietojen mukaan Galaxy S7:ssä käytettäisiin 5,2 tuuman näyttöä, jonka tarkkuus lienee QHD-tasoa; eli sen tarkkuus olisi 2560×1440 pikseliä.

Paineentunnistava näyttö

Huawei esitteli IFA-messuilla Mate S -puhelimen, jonka kalleimmassa versiossa on paineentunnistava näyttö. Hieman myöhemmin Apple esitteli uudet iPhonensa, joissa oli myös paineentunnistava näyttö. Näillä näkymin Galaxy S7:ään on tulossa vastaavanlainen näyttö, mutta vielä ei ole tietoa siitä, kuinka sitä hyödynnettäisiin.

Huawei Mate S:n paineentunnistava näyttö toimii vaikka hedelmävaakana.

 

Tehokkaimmat suorittimet

Galaxy S -sarjan puhelimien tekniset tiedot ovat normaalisti olleet viimeisintä huutoa. Galaxy S7:ssä yhtiö käyttäisi Qualcommin tulevaa Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä ja Samsungin omaa Exynos 8890 -järjestelmäpiiriä.

Uudistettu kamera

Galaxy S6:ssa ja S6 edgessä käytettiin 16 megapikselin kameraa. Tällä hetkellä Galaxy S7:ään huhutaan joko 12 tai 20 megapikselin kameraa. Jos Samsung käyttäisi tulevassa huippumallissaan 12 megapikselin kameraa, se luultavasti keskittyisi parantamaan hämäräkuvausominaisuuksia. Joidenkin tietojen mukaan Samsung saattaisi käyttää Sonyn 20 megapikselin kameraa.

USB Type-C -liitäntä

Uudenlainen USB Type-C -liitäntä yleistyy älypuhelimissa jatkuvasti eikä ole lainkaan yllättävää, että Samsung käyttäisi sitä tulevassa huippupuhelimessaan. USB Type-C -liitäntä kykenee lataamaan ja kuljettamaan dataa yhtäaikaa.

USB Type-C -portti OnePlus 2:ssa