Apple julkaisi uusien laitteidensa viralliset lisävarusteet

Apple piti eilen suuren julkistustilaisuuden, jossa nähtiin useita eri laitteita. Uusien iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -älypuhelimien lisäksi esiteltiin Apple TV, iPad Pro ja iPad mini 4. Applen verkkosivuille on ilmestynyt myös uutuuslaitteiden uudet lisävarusteet, jotka ovat koottuna alla.

Uudet silikoni- ja nahkasuojakuoret

Viime vuoden tavoin Apple tuo puhelimilleen tarjolle sekä silikoniset että nahkaiset suojakuoret. Uudet iPhonet eroavat fyysisiltä mitoiltaan edeltäjistään, joten vanhat suojakuoret eivät sovi uusiin puhelimiin. Silikoniset suojakuoret tulevat tarjolle 11 eri värissä, kun taas nahkaiset tulevat viidessä eri värissä.

Suojakuorien hinnat:

  • iPhone 6, nahkainen: 55euroa
  • iPhone 6 Plus, nahkainen: 59euroa
  • iPhone 6, silikoninen: 39 euroa
  • iPhone 6 Plus, silikoninen: 45euroa

Applen suojakuorivaihtoehtoja

iPhone Lightning Dock -telakka

Telakka on täysin sama kuin viime vuonna, mutta se on saanut uuden värivaihtoehdon. Telakka kaikessa yksinkertaisuudessaan pitää iPhonen pystyasennossa ja lataa puhelimen. Värivaihtoehdot telakalle ovat kulta, hopea, harmaa ja ruusukulta. Hintaa tällä iPhone Lightning Dock -telakalla on 59 euroa.

Applen iPhone Lightning Dock -telakka sai uuden värin

Apple Pencil

iPad Pron ohella Apple esitteli kaksi, suhteellisen hintavaa lisävarustetta. Apple Pencil on kosketusnäyttökynä, jolla voi esimerkiksi piirtää tai kirjoittaa iPad Prolla. Kynässä on sisainen akku, jonka voi ladata pistämällä sen iPad Pron – tai luultavasti myös jonkun muun Applen laitteen – Lightning -porttiin. 15 sekunnin latauksella voi saada jopa 30 minuuttia käyttöaikaa. Apple Pencil maksaa 99 dollaria.

Apple Pencil toimii yhdessä iPad Pron kanssa

Smart Keyboard

Smart Keyboard on iPad Prolle tehty näppäimistö, joka toimii samalla suojakuorena tai seisontatukena. Näppäimistö kiinnittyy iPad Prohon magneettisen liittimen avulla. Sen läpi kulkee sekä virtaa että dataa, joten erillistä akkua näppäimistössä ei ole. Tällä lisävarusteella on hintaa 169 dollaria.