Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Näitä uutisia voit odottaa Applen huomisesta tilaisuudesta

Apple järjestää huomenna varsin merkittävän tilaisuuden, jossa se esittelee valmista versiota Apple Watch -älykellosta. Samaisesta tilaisuudesta odotetaan myös tietoja uudesta MacBook-kannettavasta ja mahdollisesti uudesta iOS-versiosta.

Applen älykello on ollut mobiilimaailman puheenaiheena siitä asti, kun yhtiö esitteli laitteen ensimmäisen kerran viime vuoden lopulla.

Ensiesittelyn jälkeen Apple on yrittänyt parantaa etenkin kellon akun kestoa ja testannut sen ohjelmistoja. Kellon myyntiintuloajankohdaksi on arveltu huhtikuun alkupuolta.

Maanantaina illalla Suomen aikaa käynnistyvässä tilaisuudessa Applen odotetaan tarkkoja tietoja siitä, mihin Applen älykelloi pystyy, millaisia sovelluksia siihen voi ladata ja miten kauan kellon akussa riittää potkua yhdellä latauksella.

Tähän mennessä tiedetään, että kellon edullisin Sport-malli on hinnaltaan noin 320 euroa. Kalleimpien mallien hinnoittelu on sen sijaan epäselvää. Tähän saataneen vastaus huomenna. Julkisuudessa on arveltu, että ruostumattomasta teräksestä valmistetun version hinta nousisi noin 1000 dollariin (noin 920 euroa). Kalleimman, 18 karaatin kullatun version hinnan otaksutaan sen sijaan kipuavan vähintään noin 10 000 euroon.

Uusi MacBook?

Applelta odotetaan huomenna julkistusta suositun MacBook -kannettavamalliston seuraajaksi. Jos julkistuksia tehdään, uusia malleja on tulossa tavalliselle MacBookille ja sen Air-versiolle. On mahdollista, että Apple esittelee kannettavan, jossa on vain kaksi liitäntäporttia, usb ja kuulokeliitäntä.

Aireihin Applelta odotetaan nykyistä nopeampia Intelin prosessoreita ja parempaa akun kestoa.