Videolinkki: Näin Samsungin uuteen älykelloon voi vaihtaa rannekkeita ja kellotauluja

Samsung esitteli syyskuussa uusimman älykellonsa. Gear S2 erottautuu muista vastaavista laitteista uudella pyöritettävään näytönreunukseen perustuvalla käyttöliittymällään. Kello saapuu markkinoille kahtena eri versiona, joiden välillä on tiettyjä avaineroja.

Gear S2 on saatavilla sekä urheilullisempana perusmallina että tyyliteltynä Classic-versiona. Gear S2:ssa hyödynnetään laitteelle erityisesti suunniteltuja rannekkeita. Kelloon eivät siis istu mitkä tahansa rannekkeet, mutta tarjolle on luvattu laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja.

Samsung Gear S2 Classic

Gear S2 Classicista löytyy sen sijaan tavallinen 20 millimetrin kiinnitys. Siihen voi siis asettaa minkä tahansa rannekkeekn kyseisestä kokoluokasta. Artikkelin loppuun liitetyillä videoilla näytetään, miten rannekkeiden vaihdot onnistuvat Gear S2:lla ja Gear S2 Classicilla. Samalla videot vilauttavat kellotaulujen vaihtoa laitteen näytönreunusta pyörittämällä.

Gear S2 on jo julkaistu Yhdysvalloissa. Suomen markkinoille kello saapuu vielä tämän vuoden aikana. Gear S2:n suositushinta on 349 euroa ja Gear S2 classicin 399 euroa.