Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi taipuvuuskohu? Näin vääntyy ja kärventyy tuorein Nexus-puhelin

 

Applen iPhone ei suinkaan ole ainoa puhelinmalli, joka joutuu kovakouraisen käsittelyn kohteeksi YouTube-videoilla. Uusi video nimittäin näyttää, kuinka Googlen tuore Nexus 6P saa kovaa kyytiä, kun sen vääntymistä ja naarmuuntumista testataan.

JerryRigEverything-kanavan Zack antaa kovaa kyytiä Huawein ja Googlen yhteistyönä syntyneelle isolle Nexus 6P:lle. Testit eivät varsinaisesti ole erityisen tieteellisiä tai täsmällisiä, mutta antavat jonkinlaista kuvaa siitä, minkälaista käsittelyä puhelin kestää. Ainakin on mielenkiintoista nähdä, miten käy kun laitetta väännetään mutkalle.

Nexus 6P ja mattoveitsi. Kuvakaappaus YouTubesta.

 

Videolla muun muassa testataan, miten näytön lasi naarmuuntuu eri kovuuksia edustavilla terillä ja mitä tapahtuu, kun Nexuksen AMOLED-näyttöä kuumennetaan sytyttimen liekillä. Lisäksi takakuorta naarmutetaan mattoveitsellä ja avaimella ja lopuksi kokeillaan, miten laite vääntyy, ja vääntyyhän se. Paljain käsin väännettäessä Nexus näyttää taipuvan kohtuullisen helposti. Videolla Zack mainitseekin, että jopa hänen pikkusiskonsa voisi vääntää Nexuksen mutkalle paljain käsin.

Katso videolta, miten Nexus mielestäsi selviytyy tästä luonnottomasta rääkistä.