Näin tilaat edullisen kiinalaisen huippupuhelimen – Tässä kolme tärppiä

Oletko ostamassa uutta älypuhelinta? Jos haluat säästää rahaa tinkimättä puhelimen ominaisuuksista, kannattaa ottaa pohdintaan myös kiinalaiset tuotemerkit.

Selvitimme, mihin hintaan tämän hetken kuumimpia kiinalaismerkkejä voi tilata netin kautta Suomeen. Valitsimme tuotteet, joista ei tarvitse tehdä tulliselvitystä.

Xiaomi, xiaomiforsale.com

Xiaomilla on Euroopassa oma verkkokauppa, joka toimittaa laitteet eurooppalaisesta varastosta. Tällöin ostajan ei tarvitse tehdä tulliselvitystä ostoksistaan. Euroopasta tehdyistä tilauksista voi lisäksi tehdä Suomessa alv-vähennykset.

Xiaomin tämän hetken tehokkain älypuhelinmalli Mi4 maksaa sivuilta tilattuna 198 euroa. Hintaan sisältyvät verot, toimituskuluja lisätään 2,20 euron verran. Kokonaishinta on siis 200,20 euroa.

Mi4:n kokonaishinnaksi jää runsaat 200 euroa.

Kyseessä on tarjoushinta, normaalisti laite maksaa 269 euroa. Kyseinen puhelin tukee LTE-verkkoja ja siinä on 16 gigatavun sisäinen tallennusmuisti. Näytön koko on 5 tuumaa ja puhelimessa on tehokas Snapdragon-prosessori.

Oppo, http://europe.oppostyle.com

Oppolla on niin ikään eurooppalainen varasto, joten ostajan ei tarvitse huolehtia tullimaksuista. Oppon Euroopan varastossa ei kuitenkaan myydä valmistajan viimeisimpiä huippumalleja. Tarjolla on mielenkiintoinen F1-malli, joka tarjoaa kohtuulliset ominaisuudet runsaalla 200 eurolla. Puhelimessa on kahdeksan megapikselin etukamera, 13 megapikselin takakamera ja 5-tuumainen näyttö (720p). Puhelimeen voi asentaa kaksi sim-korttia.

Oppo tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 100 euron arvoisille tilauksille.

Oppo tarjoaa Euroopan nettikaupassaan muun muassa F1-mallia.

E-Ville, www.e-ville.com

Suomessa toimiva E-Ville myy nettikaupassa kiinalaisia tuotteita, joista osa toimitetaan Suomen varastolta, osa suoraan Kiinasta.

E-Villen sivuilta löytyy jättimäisellä akulla varustettu Oukitel K10000.

Nettikaupasta löytyy mielenkiintoinen, jättimäisellä 10 000 milliampeeritunnin akulla varustettu Oukitel K10000, jota voi käyttää myös lisävirtalähteenä muille laitteille. Isosta akustaan huolimatta se latautuu täyteen 3,5 tunnissa. Puhelimessa on 5,5-tuumainen näyttö, 2 gigatavun keskusmuisti ja tuplasalamalla varustettu takakamera.

Oukitelin hinta on 250 euroa. Sen lisäksi asiakkaan on maksettava arvonlisävero. Toimitus on maksuton.