Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Näin Lord of the Rings kääntyy mobiililaitteille: uudella trailerilla Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War on tulossa PC:lle ja konsoleille lokakuun 10. päivä. Jo tätä ennen pelistä voi kuitenkin saada esimakua mobiiliversion kautta, joka julkaistaan Android- ja iOS-laitteille lähipäivinä asteittain eri maissa.

Mobiiliversion julkaisun myötä Middle-earth: Shadow of Warista on saatu myös uusi traileri. Trailerilla esitellään pelin Nemesis-systeemiä, jossa pelaaja voi rakentaa oman armeijansa, käyttäen örkkejä taistelussa Sauronia vastaan. Jokaisella armeijaan rekrytoitavalla örkillä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, mikä tuo armeijan rakentamiseen strategisen elementin. Itse Nemesis-systeemi on käytössä sekä mobiiliversiossa että PC:lle ja konsoleille myöhemmin julkaistavassa pelissä.

Middle-earth: Shadow of War tuli alun perin mobiiliversiona saataville muutamissa maissa jo heinäkuussa ja ne, jotka ennakkorekisteröityivät peliin, tulevat saamaan peliin lisänä ylimääräisiä pelattavia hahmoja niin Androidilla kuin iOS:lläkin. Samaan tapaan kuin ennakkoversio, myös lähiaikoina julkaistava valmis peli tulee saataville ilmaiseksi sisältäen kuitenkin sovelluksen sisäisiä maksuja.

Lisätietoja Middle-earth: Shadow of Warista voi lukea pelin virallisilta kotisivuilta, minkä lisäksi trailerin mobiiliversiosta ja uudesta Nemesis-systeemistä voi katsoa alta.