Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Näin näet Apple-tapahtuman live-lähetyksen – julkistustilaisuus käynnistyy kello 20

Apple järjestää tänään ensimmäisen tilaisuutensa ikinä uuden Apple Park -pääkonttorinsa yhteyteen rakennetussa Steve Jobs Theaterissa. Luvassa pitäisi olla kolme uutta iPhone-mallia, Apple Watchin kolmas sukupolvi sekä tarkempi, 4K:ta tukeva Apple TV -lisälaite.

Tilaisuus käynnistyy tänään tiistai-iltana Suomen aikaa kello 20 alkaen.

Ennen kaikkea uuden iPhonen huippumallin iPhone X:n myötä tämänpäiväinen tilaisuus on yksi odotetuimpia vuosiin. iPhone on saamassa merkittäviä muutoksia: näyttö kattaa käytännössä koko etupuolen ja kotipainike siirtyy tältä osin historiaan, sormenjälkitunnistuksen tilalle tulee uusi Face ID -kasvontunnistus. Lisäksi uudet iPhonet tarjoavat tietenkin myös enemmän tehoa ja suorituskykyä – sekä myös ensimmäistä kertaa langattoman latauksen.

Tulemme luonnollisesti uutisoimaan kaikista uutuuksista heti tuoreeltaan niiden julkistuksen jälkeen.

Apple tarjoaa tilaisuudestaan suoran lähetyksen. Lähetyksen sisältävälle verkkosivulle pääsee tästä linkistä.

Lähetyksen katselu vaatii Safari-selaimen käyttämisen iPhone- iPad tai iPod touch -laitteessa, joka on varustettu vähintään iOS 9 -käyttöjärjestelmällä tai Mac-tietokoneella vähintään macOS:n versiolla 10.11 tai uudempi. Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustetulla PC:llä katselu onnistuu Microsoft Edge -selaimella.

Lisäksi lähetys on katsottavissa myös Apple TV -laitteella. Niillä lähetys löytyy suoraan valikosta tai Apple Events -sovelluksesta. Katselu vaatii vähintään 2. tai 3. sukupolven Apple TV:n 6.2-ohjelmistoversiolla tai toistaiseksi uusimman 4. sukupolven Apple TV:n.