Galaxy S6 -puhelimet saavat pian Nougat-päivitykseen - tällaisia muutoksia mukana

Suomessa joudutaan odottamaan Androidin Nougat-version tuovan päivityksen saapumista vielä Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimillekin, mutta maailmalla Samsung varautuu jo myös Galaxy S6 -puhelinten päivittämiseen.

Julkaistu ohjekirja on nyt paljastanut Galaxy S6:n Nougat-päivityksestä yksityiskohtia. Galaxy S7 -puhelinten tavoin myös edeltävän vuoden Galaxy S6:t tulevat saamaan uudistuneen käyttöliittymän Grace UX -ilmeen, jonka Samsung esitteli Galaxy Note7:n yhteydessä viime syksynä.

Galaxy S6:n käyttöliittymään tulee muutoksia Nougat-päivityksessä.
Galaxy S6:n käyttöliittymään tulee muutoksia Nougat-päivityksessä.

Lisäksi kameran käyttöliittymä uudistuu, kuten myös avoinna olevien sovellusten näkymä. Ilmoitukset puolestaan kasautuvat Nougatin myötä yhteen eri sovelluksittain. Näytön kahdelle sovellukselle jakavan Pop-up View’n toiminta muuttuu.

Osa Galaxy S7 -puhelinten Nougat-päivityksen ominaisuuksista on kuitenkin jäämässä sen erikoisuuksiksi eikä niitä nähdä Galaxy S6:ssa. Näitä ovat aina päällä pysyvä uudistettu Always On Display -näyttötila, laaja panoraamaselfie-kuvaustila, katseltavien videoiden kuvan- ja äänenlaadun parannustoiminto, joukko kameratiloja (Hyperlapse, liikepanoraama, ruoka, selfie kuvausvalolla, tarkennusalueen muutos) sekä uudet valittavissa olevat suorituskykytilat.

Galaxy S6:n Nougat-päivityksen tarkasta julkaisuaikataulusta maailmalla saati Suomessa ei ole vielä tietoa.