Naamanvaihto villitsee somessa: Neljä sovellusta joilla se onnistuu

Sosiaalisen median kanavissa kuten Facebookissa ja Snapchatissä hitiksi noussut naamanvaihto (face-swap) on poikinut useita asiaan vihkiytyneitä sovelluksia. Kyseessä on yksi tämän hetken kuumimmista trendeistä somessa, vaikka sovelluksia on ollut tarjolla jo muutaman vuoden ajan.

Jos et ole vielä kokeillut, näillä sovelluksilla pääset alkuun.

Face Swap Live

Alusta: iOS

Face Swap Live -sovelluksella voi vaihtaa naaman lisäksi myös muiden ruumiinosien paikkoja. Voit käyttää myös omia valokuvia tai esimerkiksi netistä ladattuja julkkisten kuvia. Teknavin toimittaja Pauli Reinikainen kokeili, miltä hän näyttää Donad Trumpin ilmavalla kampauksella.

Sovelluksesta on tulossa myös Android-versio.

MSQRD

Alustat: Android / iOS

Facebookin äskettäin ostama sovellus on tarkoitettu videoselfien tekemiseen. Käyttäjä voi editoida kasvojaan digitaalisesti erilaisia valmiita efektejä käyttämällä. Kuvat voi jakaa sovelluksesta Instagramiin, Facebookin tai Twitteriin.

Snapchat

Alustat: Android / iOS

Snapchat pitää sisällään oman naamanvaihtotoiminnon, joka esiteltiin sovelluksessa vastikään. Selfien ottamisen jälkeen toiminnon saa kytkettyä painamalla pitkään kuvan päällä. Tämän jälkeen ruutuun ilmestyy valittavaksi joukko erilaisia erikoistehosteita.

Face Swap Booth

Alustat: Android / iOS

Tällä sovelluksella voit yhditellä eri kuvia helposti. Valittavana on valmiiksi asennettuja kuvia julkisuuden henkilöistä, joiden kasvoihin voi vaihtaa omat kasvonsa.

Kuva: Face Swap Live