Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Muistatko Tamagotchin? Uusi älylaite tulossa vielä tänä vuonna

Vuosituhannen vaihteessa hitiksi nousseet Tamagotchit tekevät paluun.

Bandain virtuaalilemmikki siirtyy loppuvuodesta älyaikaan, kun Tamagotchi Smart julkaistaan.

Tamagotchit ovat virtuaalisia minilemmikkejä, jotka aloittivat maailmanvalloituksensa Japanista vuonna 1996. Suomessakin suosioon nousseista tamagotcheista oli huolehdittava pitämällä pikkuotus puhtaana, ruokkimalla ja leikittämällä sitä sekä pelailemalla sen kanssa. Hyvin hoidettuna tamagotchit elivät jopa vuosia, ja pitkälti samalla periaatteella toimii myös uusi Tamagotchi Smart.

TamaSma-kortit tuovat uutta tutkittavaa.

Tamagotchi Smart on älykellomainen laite, jonka voi pukea ranteeseen. Siinä on värikosketusnäyttö, askelmittari ja monia muita tunnistimia, joiden avulla omasta lemmikistään voi pitää huolta. Käytettävissä on myös mikrofoni, jonka kautta tamagotchilleen voi puhua, ja se jopa tunnistaa omistajansa äänen.

Lisää ulkoasuja, tavaroita ja ajanvietettä saa Bandain mukaan erikseen myytävillä TamaSma-korteilla. Ne ovat muistikorttimaisia, ja niille on Tamagotchi Smartin oikeassa kyljessä oma liitäntäpaikkansa.

Tamagotchi Smart julkaistaan Japanissa 23. marraskuuta. Maailmanlaajuisesta saatavuudesta tai hinnoista ei toistaiseksi ole tietoa.

Alla olevalla videolla Tamagotchi Smartia esitellään tarkemmin.