Motorola-puhelimet Edge 40 Neo ja Razr 40 Ultra myyntiin Suomessa Pantonen vuoden 2024 Peach Fuzz -värissä

Motorolan jo joulukuussa julkistama Peach Fuzz -värivaihtoehto Razr 40 Ultrasta ja Edge 40 Neosta on saapunut nyt tarjolle myös Suomessa.

Peach Fuzz on Motorolan yhteistyökumppanin, värispesialistin Pantonen vuoden 2024 väri.

Pantone ja Motorola ovat tehneet yhteistyötä jo jonkin aikaa. Pantonen vuoden 2024 väri on aavikon hiekkaa muistuttava, persikkamainen Peach Fuzz. Vuoden 2024 Pantone-väri on jälleen valittu tarkastelemalla maailmanlaajuisia trendejä, teemoja ja yhteiskunnan osa-alueita muodista politiikkaan.

Peach Fuzz -versiot on toistaiseksi nähty Motorolan taittuvanäyttöisestä Razr 40 Ultrasta sekä keskihintaluokan Edge 40 Neosta. Ensimmäisenä jälleenmyyjistä Suomessa uusi värivaihtoehto löytyy Telian ja Powerin valikoimista. Lisäksi pohjoismaisista verkkokaupoista Peach Fuzz -väri on tilattavissa Proshopista.

Muuten kuin värin osalta Peach Fuzz -versiossa Razr 40 Ultrasta ja Edge 40 Neosta ei ole muutoksia. Edge 40 Neon kaikki värivaihtoehdot on toteutettu ja brändätty yhteistyössä Pantonen kanssa, kun taas Razr 40 Ultran yksi värivaihtoehto alusta asti on ollut Pantonen vuoden 2023 väri Viva Magenta.

Motorola Edge 40 Neo ja Razr 40 Ultra, Peach Fuzz.
Motorola Edge 40 Neo ja Razr 40 Ultra, Peach Fuzz.