Video: Miten lähtee lämäri Samsungin iskunkestävällä älypuhelimella – ja mikä oli lopputulos?

Samsung Galaxy S6 sai menneenä kesänä kestävämmän Active-version. Puhelinta odotettiin aiempien mallien tapaan Suomeenkin, mutta syystä tai toisesta Galaxy S6 Activea ei ole meidän nurkillamme näkynyt. Keskustelupalstojen perusteella monet käyttäjät tuntuvat kaipaavan laitemallia, joten toivoa sopii, että vuoden 2016 alku toisi viimein järeän S6-version Suomeenkin. Sitä odotellessa voitte kurkata, miten kyseinen puhelin toimii jääkiekkona.

Unbox Therapy päätti järjestää hieman erilaisen kestävyyskokeen. Perinteisten pudotusten ja vesitestien sijaan YouTube-kanavalaiset nappasivat Galaxy S6 Activen mukaan jäälle ja käyttivät sitä jääkiekkona. Käyttötilanne on mielenkiintoinen, sillä se altistaa laitteen samaan aikaan kosteudelle, kylmyydelle ja koville iskuille.

Videon perusteella puhelin selvisi syöttelystä ja lukuisista lämäreistä täysin vahingoitta. Odotettavasti jykevinkään puhelin ei kuitenkaan selviä loputtomiin luistinten, mailojen ja tolppien välillä kolistessaan. Samsung Galaxy S6 Activen lopullinen hajoamispiste selviää katsomalla video kiekkotesteistä alta: